Κόρινθος: Τρόμος για εργαζόμενους επιχείρησης - Ληστές έσπασαν πόρτες, τους κλώτσησαν και τους απείλησαν

Κόρινθος: Τρόμος για εργαζόμενους επιχείρησης - Ληστές έσπασαν πόρτες, τους κλώτσησαν και τους απείλησαν

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν στα χέρια επτά αδίστακτων κακοποιών, τρεις εργαζόμενοι σε επιχείρηση της Κορίνθου, νωρίς τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, επτά άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στην επιχείρηση, αφού πρώτα είχαν κλείσει τον γενικό διακόπτη παροχής ρεύματος. Ακολούθως έσπασαν τις πόρτες, εισήλθαν στον χώρο όπου διέμεναν οι τρεις εργαζόμενοι, τους ακινητοποίησαν, τους απείλησαν με χρήση μαχαιριού και λοστών και τους χτύπησαν στο κεφάλι και σε σημεία του σώματός τους.

Στη συνέχεια αναζήτησαν την λεία τους, κάνοντας «άνω κάτω» όλους τους χώρους της επιχείρησης.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης, οι δράστες ήταν καλά διαβασμένοι, διότι γνώριζαν πόσους εργαζόμενους απασχολεί η επιχείρηση, πού διέμεναν, καθώς και πότε τους καταβλήθηκε η μισθοδοσία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE