Κόρινθος: Τρόμος για εργαζόμενους επιχείρησης - Ληστές έσπασαν πόρτες, τους κλώτσησαν και τους απείλησαν

Κόρινθος: Τρόμος για εργαζόμενους επιχείρησης - Ληστές έσπασαν πόρτες, τους κλώτσησαν και τους απείλησαν

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν στα χέρια επτά αδίστακτων κακοποιών, τρεις εργαζόμενοι σε επιχείρηση της Κορίνθου, νωρίς τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, επτά άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στην επιχείρηση, αφού πρώτα είχαν κλείσει τον γενικό διακόπτη παροχής ρεύματος. Ακολούθως έσπασαν τις πόρτες, εισήλθαν στον χώρο όπου διέμεναν οι τρεις εργαζόμενοι, τους ακινητοποίησαν, τους απείλησαν με χρήση μαχαιριού και λοστών και τους χτύπησαν στο κεφάλι και σε σημεία του σώματός τους.

Στη συνέχεια αναζήτησαν την λεία τους, κάνοντας «άνω κάτω» όλους τους χώρους της επιχείρησης.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης, οι δράστες ήταν καλά διαβασμένοι, διότι γνώριζαν πόσους εργαζόμενους απασχολεί η επιχείρηση, πού διέμεναν, καθώς και πότε τους καταβλήθηκε η μισθοδοσία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE