Ομοφοβική επίθεση στη Λεμεσό – Χειροπέδες σε 29χρονο

Ομοφοβική επίθεση στη Λεμεσό – Χειροπέδες σε 29χρονο

Η Αστυνομία προχώρησε το απόγευμα σήμερα στη σύλληψη άντρα ηλικίας 29 ετών, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και υποκίνησης βίας ή μίσους λόγω γενετήσιου προσανατολισμού. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, νωρίς τα ξημερώματα χθες Κυριακή, ενώ άντρας ηλικίας 29 ετών περπατούσε σε περιοχή στη Λεμεσό, μαζί με φιλικό του πρόσωπο, φέρεται να εξυβρίστηκε από άλλο πρόσωπο. Αφού ο 29χρονος ζήτησε εξηγήσεις από τον ύποπτο, ο ύποπτος φέρεται να επιτέθηκε εναντίον του, κτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο.

Ο 29χρονος τραυματίστηκε στο πρόσωπο και μετέβηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε ιατρικής περίθαλψης, ενώ γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της Κυριακής προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον άντρα ηλικίας 29 ετών. Αυτός συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE