Την «τσάκωσαν» με μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών -  «Έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη» για να αφεθεί ελεύθερη

Την «τσάκωσαν» με μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών -  «Έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη» για να αφεθεί ελεύθερη

Στην κατάσχεση αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων στο αεροδρόμιο Πάφου προχώρησε το Τμήμα Τελωνείων του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στις 5/9/2024 λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων στο Αεροδρόμιο Πάφου επέλεξαν τον έλεγχο των αποσκευών επιβάτιδας, η οποία συνταξίδευε με το ανήλικο παιδί της και θα αναχωρούσαν σε πτήση με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στις 4 μεγάλου μεγέθους αποσκευές της εν λόγω επιβάτιδας εντοπίστηκαν συνολικά 166 κούτες των 200 τσιγάρων η κάθε μία και 37 κιλά και 500γρ. καπνού για στριφτό τσιγάρο, τα οποία δεν έφεραν τη σήμανση για το βλαβερό του καπνίσματος στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, αλλά ούτε και το χαρακτηριστικό ασφαλείας και τον μοναδικό κωδικό ιχνηλασιμότητας, ενδείξεις ότι ήταν αδασμοφορολόγητα.

Η επιβάτιδα συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα και αργότερα αφέθηκε ελεύθερη, αφού κατέβαλε χρηματικό ποσό €9,300 για τον εξώδικο συμβιβασμό του αδικήματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE