Συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη της ηχορύπανσης με 10 καταγγελίες στην Πάφο

Συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη της ηχορύπανσης με 10 καταγγελίες στην Πάφο

Συντονισμένη επιχείρηση για την πάταξη της ηχορύπανσης διενήργησε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο τριήμερο στην Πάφο στο πλαίσιο της οποίας καταγγέλθηκαν 10 υποστατικά, ενώ κατασχέθηκαν ηχεία και είδη μετάδοσης ήχου από τρία εξ αυτών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, κατά το τριήμερο, στο πλαίσιο επιχείρησης για την πάταξη της ηχορύπανσης καταγγέλθηκαν 10 υποστατικά για διάφορες παραβάσεις, όπως για μετάδοση μουσικής χωρίς τη σχετική άδεια.

Ο κ. Νικολάου είπε στο ΚΥΠΕ πως σε τρεις περιπτώσεις κατασχέθηκαν επαγγελματικά cd player, ηχεία και άλλα είδη μετάδοσης ήχου. Οι υποθέσεις αυτές, συνέχισε, αναμένεται να καταχωρηθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE