LIKE ONLINE

Τα ζώδια που προσελκύουν τύχη και ευημερία αυτή την εβδομάδα

Τα ζώδια που προσελκύουν τύχη και ευημερία αυτή την εβδομάδα

Με την περίοδο των ανάδρομων σε πλήρη εξέλιξη και την περίοδο των εκλείψεων ακριβώς μπροστά μας, αν τα πράγματα είναι λίγο χαοτικά τελευταία, να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι. Παρόλο που δεν έχουμε ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα, τα τρία πιο τυχερά ζώδια την εβδομάδα 9-15 Σεπτεμβρίου 2024 θα πάρουν μια πρόγευση της αφθονίας και της μεταμόρφωσης που θα έρθει.

Ο Ερμής θα εισέλθει ξανά στην Παρθένο τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, τώρα που ολοκλήρωσε το ανάδρομο ταξίδι του και βρίσκεται σε ορθή πορεία. Αυτό σημαίνει ότι γεγονότα και ευκαιρίες από τις 25 Ιουλίου – 14 Αυγούστου θα επανέλθουν τώρα στην επιφάνεια, μόνο που θα έχετε μεγαλύτερη γνώση και αυτοπεποίθηση στις επιλογές που θα κάνετε. Τα μαθήματα έχουν τελειώσει και τώρα είναι καιρός να αναλάβετε δράση. Αν και η αναμονή μπορεί να ήταν βασανιστική, τα καταφέρατε και τώρα μπορείτε επιτέλους να καταλάβετε γιατί όλα έπρεπε να συμβούν με τον τρόπο που συνέβησαν.

Αυτή η αποδοχή και η ελπίδα θα ενταθούν καθώς το πρώτο τέταρτο της Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στον Τοξότη την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, που σηματοδοτεί ένα σημείο νέας αρχής και σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να επενδύσετε περισσότερη ενέργεια στις προθέσεις σας.

Μέσα από όλα αυτά, έχετε την αίσθηση ότι το σύμπαν εργάζεται υπέρ σας, ειδικά καθώς η Αφροδίτη στον Ζυγό ευθυγραμμίζεται με τον Δία στους Διδύμους το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, υπενθυμίζοντάς σας ότι η τύχη είναι πάντα εκεί – μερικές φορές απλώς χρειάζεται να έχετε αρκετή υπομονή για να τη δείτε.

Κριός

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, σημαίνει ότι ξεκινά μια νέα πορεία που θα σας οδηγήσει βαθύτερα στο ταξίδι σας και πιθανότατα θα σας βγάλει πολύ μακριά από κάθε ζώνη άνεσης ή ρουτίνα στην οποία βρισκόσασταν. Εργάζεστε για να απελευθερωθείτε από κάποια θέματα του παρελθόντος, τα οποία μπορεί να ήταν συντριπτικά. Αλλά μέρος αυτής της διαδικασίας είναι να συνειδητοποιήσετε πότε είναι καιρός να αρχίσετε να κοιτάτε προς το μέλλον, να κάνετε νέα σχέδια και να αφήσετε τον εαυτό σας να αρχίσει να πιστεύει στην πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Ήταν ένα μακρύ ταξίδι για να φτάσετε σε αυτό το σημείο, αλλά τώρα που το καταφέρατε, ήρθε η ώρα να γιορτάσετε πόσο μακριά έχετε φτάσει και να αρχίσετε να βλέπετε τα πάντα με πιο θετικό μάτι. Μέρος αυτού του ταξιδιού είναι να συνειδητοποιήσετε ότι ίσως χρειαστεί να σπάσετε κάποια προηγούμενα πρότυπα συμπεριφοράς προκειμένου να επωφεληθείτε από την αφθονία και τα νέα ξεκινήματα που σας περιμένουν. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να αναλάβει δράση, ακόμη και αν αυτό σας φαίνεται περισσότερο ριψοκίνδυνο. Ό,τι κάνετε περιβάλλεται από τύχη, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι επιτρέπετε στον εαυτό σας να αρχίσει να κινείται προς τα εμπρός.

Ζυγός

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του πλούτου, έχει πρόσφατα μετακινηθεί στον Ζυγό, βοηθώντας σας να επικυρώσετε τον εσωτερικό σας εαυτό, να εκπέμπετε θετική ενέργεια και να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ιδέες σας. Όταν η Αφροδίτη στον Ζυγό ευθυγραμμιστεί με τον Δία στους Διδύμους το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, σας δίνεται μια μαγική στιγμή για να αρχίσετε να κάνετε πρόοδο στα όνειρά σας. Αυτή η ευκαιρία μπορεί να περιλαμβάνει έναν συνδυασμό εργασίας και ταξιδιού.

Σας παρουσιάζεται ένας νέος τρόπος να βλέπετε τη ζωή. Αλλά δεν μπορείτε να αφήσετε ορισμένα θέματα να σας αποτρέψουν από το να κυνηγήσετε νέες ευκαιρίες. Φαίνεται ότι γνωρίζετε πως βρίσκεστε στο χείλος του γκρεμού για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, μόνο που φοβάστε επίσης να χάσετε ορισμένες πτυχές με τις οποίες έχετε βολευτεί, συμπεριλαμβανομένης μιας σχέσης. Συνειδητοποιήστε ότι αν κάποια στιγμή πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στα όνειρά σας και σε αυτό που νιώθετε άνετα, στην πραγματικότητα υπάρχει μόνο μία επιλογή.

Επιτρέψτε σε αυτή την ενέργεια να σας ωθήσει προς μια συναρπαστική νέα κατεύθυνση, ώστε να αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα με τον εαυτό σας. Αντί να ανησυχείτε για τους άλλους ή για το τι ενδεχομένως μπορεί να αφαιρεθεί από τη ζωή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αρχίστε να ενθουσιάζεστε με το να ακολουθήσετε ένα σχέδιο που θα δώσει μεγαλύτερο νόημα στη ζωή σας. Έχετε να κερδίσετε τα πάντα, αρκεί να επιλέξετε να ρισκάρετε.

Αιγόκερως

Καθώς ο Ερμής εισέρχεται ξανά στην Παρθένο τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, περιμένετε να επιστρέψει η γενναιοδωρία του προς εσάς. Ίσως ορισμένα σχέδια να χρειάζονται απλώς χρόνο για να πραγματοποιηθούν, αλλά καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα γίνονται καλύτερα από ό,τι είχατε οραματιστεί. Ανεξάρτητα από τη διαδικασία σκέψης σας κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή τον Αύγουστο, τώρα είστε έτοιμες να πείτε «ναι» στο σύμπαν και να ζητήσετε όλα όσα επιθυμούσατε ποτέ.

Κρατήστε χώρο για νέες προσφορές και για τη ζωή που θα μοιάζει να αλλάζει μέσα σε μια νύχτα. Βρίσκεστε σε μια απίστευτη φάση της ζωής σας, όπου όχι μόνο υπάρχει ανάπτυξη μέσα στην καριέρα σας, αλλά νιώθετε επίσης ότι δημιουργείτε περισσότερο αυτό το σπίτι που πάντα επιθυμούσατε. Καθώς τόσες πολλές από τις φιλοδοξίες σας έχουν γίνει πραγματικότητα, είναι σημαντικό να κρατάτε χώρο και για περισσότερα.

Ενώ έχετε την τάση να πετυχαίνετε τους στόχους σας μόνες, πολλές φορές το σύμπαν έχει ακόμη μεγαλύτερα σχέδια για εσάς. Μπορεί πρόσφατα να αναπτερώσατε τις ελπίδες σας σχετικά με μια νέα ευκαιρία που σε κάποιο σημείο φαινόταν πολύ τραβηγμένη για να τη σκέφτεστε. Αν και χρειάστηκε να κάνετε μεγάλη υπομονή, όλα πρόκειται να γίνουν όπως τα θέλετε.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Συνεχίζεται η συνεδρίαση του Συνοδικού Δικαστηρίου - Δεν έγινε διάλειμμα ούτε για μεσημεριανό χθες

• Κυπριακό: Δεν αναμένεται τριμερής στην Ν.Υόρκη πριν τον Οκτώβριο

• Door to door: Σύντομα αναμένεται να «κλείσει» συμφωνία για την Ξυλοτύμπου - Εξετάζουν και Μάμμαρι

• Χωρίς Διευθύντρια νηπιαγωγείο στην Ορόκλινη: Φωνάζουν οι γονείς - Τι απαντά στο «Τ» αρμόδιος του ΥΠΑΝ

• Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Δείτε αναλυτικά πού και πότε

• Στον τουρισμό mega events στοχεύει η Λάρνακα



Interconnector: Κρίσιμη ευρεία σύσκεψη για την τελική απόφαση - Καθησυχάζει η Ελληνική κυβέρνηση για το γεωπολιτικό ρίσκο

Interconnector: Κρίσιμη ευρεία σύσκεψη για την τελική απόφαση - Καθησυχάζει η Ελληνική κυβέρνηση για το γεωπολιτικό ρίσκο

Στο ακουστικό αναμένουν οι Κύπριοι καταναλωτές -οι οποίοι εξακολουθούν να πληρώνουν το πιο ακριβό ρεύμα ανάμεσα στα κράτη της ΕΕ- για τις αποφάσεις που θα ληφθούν σε ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το απόγευμα, για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδας, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top