Μονή Αββακούμ: Μήνες μετά το σκάνδαλο με το πρώτο χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε και δεύτερο

Μονή Αββακούμ: Μήνες μετά το σκάνδαλο με το πρώτο χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε και δεύτερο

Και δεύτερο χρηματοκιβώτιο εντόπισαν οι αστυνομικές Αρχές που σχετίζεται με την υπόθεση Μονής Αββακούμ.

Αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν την ύπαρξη δεύτερου χρηματοκιβωτίου χωρίς όμως να σχολιάζουν το πού, πότε και πώς εντοπίστηκε ούτε και το τι περιέχει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκς πρόσφατα και μέσα υπήρχαν χρήματα για τα οποία διερευνάται η προέλευσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι υπήρχαν φήμες για δεύτερο χρηματοκιβώτιο από την αρχή της υπόθεσης.

Σημειώνεται όμως ότι οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς καθώς οι ανακριτές έχουν ενώπιόν τους ογκοδέστατο μαρτυρικό υλικό.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η δίκη ενώπιον του Συνοδικού Δικαστηρίου εν αναμονή και της νέας δικασίμου στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στις 27 Σεπτεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE