Μονή Αββακούμ: Μήνες μετά το σκάνδαλο με το πρώτο χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε και δεύτερο

Μονή Αββακούμ: Μήνες μετά το σκάνδαλο με το πρώτο χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε και δεύτερο

Και δεύτερο χρηματοκιβώτιο εντόπισαν οι αστυνομικές Αρχές που σχετίζεται με την υπόθεση Μονής Αββακούμ.

Αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν την ύπαρξη δεύτερου χρηματοκιβωτίου χωρίς όμως να σχολιάζουν το πού, πότε και πώς εντοπίστηκε ούτε και το τι περιέχει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκς πρόσφατα και μέσα υπήρχαν χρήματα για τα οποία διερευνάται η προέλευσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι υπήρχαν φήμες για δεύτερο χρηματοκιβώτιο από την αρχή της υπόθεσης.

Σημειώνεται όμως ότι οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς καθώς οι ανακριτές έχουν ενώπιόν τους ογκοδέστατο μαρτυρικό υλικό.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η δίκη ενώπιον του Συνοδικού Δικαστηρίου εν αναμονή και της νέας δικασίμου στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στις 27 Σεπτεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

Υπ. Δικαιοσύνης: «Φατρίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους... δεν είναι κουμπί που το ανεβάζω-κατεβάζω»

"Κράτος και κοινωνία να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να πατάξουμε το έγκλημα" ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, με αφορμή το σοβαρό επεισόδιο πυροβολισμών που έγινε το απόγευμα στην Λάρνακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE