ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ομοφοβική επίθεση στη Λεμεσό: Ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκε και τον προκάλεσε ο παραπονούμενος - Υπό κράτηση ο 29χρονος

Ομοφοβική επίθεση στη Λεμεσό: Ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκε και τον προκάλεσε ο παραπονούμενος - Υπό κράτηση ο 29χρονος

Eνώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 29χρονος που συνελήφθη σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και υποκίνησης βίας ή μίσους λόγω γενετήσιου προσανατολισμού.

Εναντίον του υπόπτου διερευνώνται τα αδικήματα της επίθεσης, με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, δημόσιας εξύβρισης και υποκίνησης βίας ή μίσους.

Στις καταθέσεις του ο 29χρονος ανέφερε ότι ήταν σε αυτοάμυνα, ενώ παράλληλα είπε πως ο παραπονούμενος τον προκάλεσε και του επιτέθηκε πρώτος με αποτέλεσμα ο ίδιος να αμυνθεί.

Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 29χρονος παραμείνει υπό κράτηση για περίοδο τριών ημερών μέχρι να ληφθούν περισσότερες καταθέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς τα ξημερώματα της Κυριακής 08 Σεπτεμβρίου, ενώ άντρας ηλικίας 29 ετών περπατούσε σε περιοχή στη Λεμεσό, μαζί με φιλικό του πρόσωπο, φέρεται να εξυβρίστηκε από άλλο πρόσωπο. Αφού ο 29χρονος ζήτησε εξηγήσεις από τον ύποπτο, ο ύποπτος φέρεται να επιτέθηκε εναντίον του, κτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο.

Ο 29χρονος τραυματίστηκε στο πρόσωπο και μετέβηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε ιατρικής περίθαλψης, ενώ γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της Κυριακής προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον άντρα ηλικίας 29 ετών. Αυτός συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Μήνες μετά το σκάνδαλο με το πρώτο χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε και δεύτερο

• Επίθεση δέχθηκε τροχονόμος - Μετέβη στο νοσοκομείο - Τι αναφέρει η καταγγελία

• «Στάζουν» οι μαθητές - Τοποθετήθηκαν αλλά δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά και αφαίρεσαν ανεμιστήρες

• Door to door: Σύντομα αναμένεται να «κλείσει» συμφωνία για την Ξυλοτύμπου - Εξετάζουν και Μάμμαρι

• Χωρίς Διευθύντρια νηπιαγωγείο στην Ορόκλινη: Φωνάζουν οι γονείς - Τι απαντά στο «Τ» αρμόδιος του ΥΠΑΝ



Interconnector: Κρίσιμη ευρεία σύσκεψη για την τελική απόφαση - Καθησυχάζει η Ελληνική κυβέρνηση για το γεωπολιτικό ρίσκο

Interconnector: Κρίσιμη ευρεία σύσκεψη για την τελική απόφαση - Καθησυχάζει η Ελληνική κυβέρνηση για το γεωπολιτικό ρίσκο

Στο ακουστικό αναμένουν οι Κύπριοι καταναλωτές -οι οποίοι εξακολουθούν να πληρώνουν το πιο ακριβό ρεύμα ανάμεσα στα κράτη της ΕΕ- για τις αποφάσεις που θα ληφθούν σε ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το απόγευμα, για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδας, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top