ΔΙΕΘΝΗ

Σεξεργάτρια στα γαλλικά δικαστήρια - Κατηγορείται πως δεν βοήθησε πελάτη που πέθανε κατά την διάρκεια του σεξ

Σεξεργάτρια στα γαλλικά δικαστήρια - Κατηγορείται πως δεν βοήθησε πελάτη που πέθανε κατά την διάρκεια του σεξ

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου, στο ποινικό δικαστήριο της πόλης Νανσύ, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, μια Κινέζα σεξεργάτρια, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο ενός δημάρχου κατά την διάρκεια του σεξ. Ειδικότερα, η 57χρονη σεξεργάτρια κατηγορείται για «μη παροχή βοήθειας σε άτομο που βρίσκεται σε κίνδυνο».

Η Κινέζα σεξεργάτρια κατηγορείται πως δεν παρείχε βοήθεια σε πελάτη της, έναν δήμαρχο μικρού χωριού, στο νομό Ωτ-Μαρν (Haute-Marne) στη βορειοανατολική Γαλλία. Ο δήμαρχος απεβίωσε στις 11 Νοεμβρίου του 2018 στην κατοικία της 57χρονης. Η κατηγορούμενη έτρεμε καθώς προσήλθε στο δικαστήριο ενώ ο δικηγόρος Ρενώ Πετί, συνήγορος της οικογένειας του δημάρχου, στην αγόρευσή του ανέφερε πως «η οικογένεια έχασε τον πυλώνα της».

«Ένας σύζυγος, ένας πατέρας, ένας φίλος, ο δήμαρχος του χωριού του στην περιοχή Ωτ-Μαρν, ένας άνθρωπος που όλοι εκτιμούσαν, πρόθυμος και πρόσχαρος, πέθανε στις 11 Νοεμβρίου του 2018 στο Νανσύ», ανέφερε ο συνήγορος της οικογένειας του νεκρού. Η απόσταση του Νανσύ από τον νομό Ωτ-Μαρν είναι περίπου 150 χιλιόμετρα.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης στην αγόρευσή του περιέγραψε τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της η κατηγορούμενη. «Αναγκασμένη να εγκαταλείψει την Κίνα μετά τον θάνατο του συζύγου της, για να συντηρήσει την οικογένειά της, τής οποίας ήταν, επίσης, ο πυλώνας, εργάστηκε για ένα διάστημα ως νταντά στις όμορφες γειτονιές του Παρισιού, μέχρι που απολύθηκε με αιφνίδιο τρόπο εξαιτίας μιας ασθένειας στα μάτια και έκτοτε, αναγκάστηκε να γίνει ιερόδουλη», δήλωσε ο συνήγορος της κατηγορουμένης.

Ο δήμαρχος είχε κλείσει ραντεβού για σεξ με μασάζ

Στις 11 Νοεμβρίου του 2018 σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει η κατηγορούμενη στο Νανσύ ο πελάτης- δήμαρχος είχε κλείσει ραντεβού για σεξ με μασάζ. Την στιγμή που η σεξεργάτρια τακτοποιούσε τα χρήματά της σε άλλο δωμάτιο, άκουσε τον πελάτη να πέφτει. Η σεξεργάτρια υποστηρίζει πως του έκανε μασάζ στο στήθος και βελονισμό για να τον βοηθήσει. Όμως, η θέση της επιβαρύνθηκε αφού, όπως αποδεικνύουν τα γεγονότα, άφησε τον πελάτη μόνο στο διαμέρισμά της και πήρε τρένο για το Παρίσι.

Την επόμενη μέρα επέστρεψε όταν έμαθε πως ο πελάτης της εντοπίστηκε νεκρός από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Η σεξεργάτρια είχε στείλει sms στον ιδιοκτήτη στο οποίο του ζητούσε να καλέσει τις πρώτες βοήθειες γιατί «ένας ασθενής πεθαίνει». Όμως, καθώς το μήνυμα είχε σταλεί τις πρώτες βραδινές ώρες, χάθηκε πολύτιμος χρόνος και ο δήμαρχος πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Ο εισαγγελέας ζήτησε ποινή φυλάκισης 24 μηνών με αναστολή ενώ η υπεράσπιση ζήτησε την αθώωση της κατηγορουμένης. Αναμένεται η έκδοση της δικαστικής απόφασης.

Πηγή: lifo.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μονή Αββακούμ: Μήνες μετά το σκάνδαλο με το πρώτο χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε και δεύτερο

• Ομοφοβική επίθεση στη Λεμεσό: Ισχυρίζεται ότι του επιτέθηκε και τον προκάλεσε ο παραπονούμενος - Υπό κράτηση ο 29χρονος

• Επίθεση δέχθηκε τροχονόμος - Μετέβη στο νοσοκομείο - Τι αναφέρει η καταγγελία

• «Στάζουν» οι μαθητές - Τοποθετήθηκαν αλλά δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά και αφαίρεσαν ανεμιστήρες

• Door to door: Σύντομα αναμένεται να «κλείσει» συμφωνία για την Ξυλοτύμπου - Εξετάζουν και Μάμμαρι

• Χωρίς Διευθύντρια νηπιαγωγείο στην Ορόκλινη: Φωνάζουν οι γονείς - Τι απαντά στο «Τ» αρμόδιος του ΥΠΑΝ



Εποικοδομητική χωρίς κατάληξη η σύσκεψη για GSI:  Αναμένονται και άλλες συναντήσεις - Βίντεο

Εποικοδομητική χωρίς κατάληξη η σύσκεψη για GSI: Αναμένονται και άλλες συναντήσεις - Βίντεο

Χωρίς κατάληξη έληξε η σημερινή σύσκεψη, η οποία ξεκίνησε από τις 15:45 και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top