ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση Αββακούμ: Aυθεντικά τα βίντεο - Το δεύτερο χρηματοκιβώτιο και η λίστα 12 ατόμων υπεράσπισης των μοναχών

Υπόθεση Αββακούμ: Aυθεντικά τα βίντεο - Το δεύτερο χρηματοκιβώτιο και η λίστα 12 ατόμων υπεράσπισης των μοναχών

Συνεχίζεται η διαδικασία...δίκης των μοναχών ενώπιον του εκκλησιαστικού δικαστηρίου. Ολοκληρώθηκε η σημερινή διαδικασία λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο.

Μήνες με την άκρη της υπόθεσης ... να φτάνει στο τέλος εκτός απροόπτου. Στη σημερινή διαδικασία παρευρέθηκαν και άλλοι μάρτυρες κατηγορίας όπως επίσης κλήθηκαν και μάρτυρες υπεράσπισης.

Το μυστήριο με το οπτικοακουστικό μαρτυρικό υλικό... κλήθηκε να λύσει εμπειρογνώμονας μετά από απόφαση του συνοδικού δικαστηρίου.

Ο εμπειρογνώμονας κατέληξε στο συμπέρασμα πως το υλικό αυτό είναι αυθεντικό, κάτι που δεν αποδέχονται οι μοναχοί καθώς επιμένουν πως το υλικό είναι νοθευμένο.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για το δεύτερο χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε μερικές χιλιάδες ευρώ, ώστε να έχει απαντήσεις πριν την έναρξη της δίκης στις 27 Σεπτεμβρίου

Όσον αφορά την υπεράσπιση των μοναχών υπάρχει μια λίστα 12 ονομάτων προς υπεράσπιση, ανάμεσα τους και αυτό του δικηγόρου τους Αναστάσιου Βαβούσκου, ο οποίος δεν συμμετείχε στην διαδικασία μετά από απόφαση του συνοδικού, να μην το επιτρέψει.

Δείτε βίντεο από το ρεπορτάζ στο Δελτίο του Alpha

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Σύλληψη δυο φερόμενων διακινητών για τη βάρκα μεταναστών στο Ακρωτήρι - Ποιος ήταν ο προορισμός;

• Επίθεση δέχθηκε τροχονόμος - Μετέβη στο νοσοκομείο - Τι αναφέρει η καταγγελία

• «Στάζουν» οι μαθητές - Τοποθετήθηκαν αλλά δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά και αφαίρεσαν ανεμιστήρες

• Door to door: Σύντομα αναμένεται να «κλείσει» συμφωνία για την Ξυλοτύμπου - Εξετάζουν και Μάμμαρι

• Χωρίς Διευθύντρια νηπιαγωγείο στην Ορόκλινη: Φωνάζουν οι γονείς - Τι απαντά στο «Τ» αρμόδιος του ΥΠΑΝ



Βιαστικός και λιγομίλητος ο ΠτΔ για GSI: «Ήταν μια καλή επιλογή  να γίνει αυτή η συζήτηση» - Κλειστά στόματα για όσα ειπώθηκαν

Βιαστικός και λιγομίλητος ο ΠτΔ για GSI: «Ήταν μια καλή επιλογή να γίνει αυτή η συζήτηση» - Κλειστά στόματα για όσα ειπώθηκαν

Λιγομίλητος και βιαστικός ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας για την πολύωρη σύσκεψη για το GSI , με την επιστροφή του στο Προεδρικό. Χωρίς κατάληξη έληξε η σημερινή σύσκεψη (10/9), η οποία ξεκίνησε από τις 15:45 στο Προεδρικό και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top