Άγριος καυγάς μεταξύ κυνηγών για μια θέση: Βγήκε μαχαίρι - Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο

Άγριος καυγάς μεταξύ κυνηγών για μια θέση: Βγήκε μαχαίρι - Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο

Άγριος καυγάς ξέσπασε μεταξύ δυο ομάδων κυνηγών για μια θέση. Η λογομαχία κατέληξε σε επίθεση με μαχαίρι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός προσώπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το πρωί της Τετάρτης σε περιοχή στον Ψεματισμένο, δυο ομάδες κυνηγών, λογομάχησαν για μια θέση στάθμευσης.

Ο καυγάς φέρεται να πήρε ανεξέλικτη τροπή, με αποτέλεσμα ένα πρόσωπο από τη μια ομάδα, να βγάλει μαχαίρι και να επιτεθεί σε πρόσωπο της άλλης ομάδας , τραυματίζοντας τον στο πόδι.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο (Λάρνακας), όπου έτυχε περίθαλψης και συρραφής και έλαβε εξιτήριο.

Αυτή τη στιγμή συνολικά 11 πρόσωπα ανακρίνονται, με την Αστυνομία να διερευνά το περιστατικό

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Απαντά στην Άγκυρα για συνομολόγηση θαλασσίων συνόρων - «Ετοιμότητα να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την Τουρκία»

ΠτΔ: Απαντά στην Άγκυρα για συνομολόγηση θαλασσίων συνόρων - «Ετοιμότητα να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την Τουρκία»

Κάλεσμα στην τουρκική Κυβέρνηση να καθίσει με την Κυπριακή Δημοκρατία στο ίδιο τραπέζι για συνομολόγηση θαλασσίων συνόρων απηύθυνε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE