ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κακόβουλη ενέργεια η φωτιά σε όχημα στην Πάφο

Κακόβουλη ενέργεια η φωτιά σε όχημα στην Πάφο

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει τη φωτιά σε όχημα στην Πάφο η Αστυνομία.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλης Νικολάου ανέφερε πως από εξετάσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκύπτει ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Όπως αναφέρει ο κ. Νικολάου, η Αστυνομία συνεχίζει εντατικές εξετάσεις για τη σύλληψη του δράστη, εξετάζοντας και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, αλλά και για την εξασφάλιση μαρτυρίας.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως η φωτιά που εκδηλώθηκε σε όχημα τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη Λεωφόρο Ελλάδος, στην Πάφο, κινητοποίησε την Πυροσβεστική, με τον ιδιοκτήτη του να κάνει λόγο για μηχανική βλάβη, που προηγήθηκε της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι υπήρχε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης σε υπεραγορά στην Λεωφόρο Ελλάδος στην Πάφο.

Στην σκηνή, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, μετέβη όχημα της πυροσβεστικής, καθώς και της Αστυνομίας, και η φωτιά κατασβέστηκε.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι πρόκειται για αυτοκίνητο το οποίο ανήκει σε 33χρονο κάτοικο Πάφο. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, που δεν βρισκόταν στο σημείο κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, εντοπίστηκε αργότερα και ανέφερε πως στάθμευσε το αυτοκίνητο του στο συγκεκριμένο σημείο κατόπιν μηχανικού προβλήματος μία ώρα προηγουμένως, ενώ μετέβη με τα πόδια στην κατοικία του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νέες κάμερες στη Λεμεσό - Πότε ανάβει το φλας

• Κακοκαιρία Atena στην Ελλάδα: Θα επηρεάσει την Κύπρο; Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός

• Κλιματιστικά στα σχολεία: «Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια» - Πότε αναμένεται να λειτουργήσουν

• Μονή Αββακούμ: Όσα αποφάσισε το Συνοδικό Δικαστήριο - Ζητά επιστημονική γνωμάτευση για μαρτυρικό υλικό

• Σοκαριστικό τροχαίο με ένα νεκρό στα κατεχόμενα: Τα φορτηγά έγιναν «φυσαρμόνικα» - Δείτε φωτογραφίες

• Κοιτάξετε τους λογαριασμούς σας: Καταβάλλονται σήμερα τα 150€ στους δικαιούχους για την νέα σχολική χρονιά



Στις 25 Σεπτεμβρίου η ομιλία ΠτΔ ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών

Στις 25 Σεπτεμβρίου η ομιλία ΠτΔ ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών

Στις 25 Σεπτεμβρίου το πρωί (ώρα Νέας Υόρκης) αναμένεται να εκφωνήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την ομιλία του ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top