Κακόβουλη ενέργεια η φωτιά σε όχημα στην Πάφο

Κακόβουλη ενέργεια η φωτιά σε όχημα στην Πάφο

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει τη φωτιά σε όχημα στην Πάφο η Αστυνομία.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλης Νικολάου ανέφερε πως από εξετάσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκύπτει ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Όπως αναφέρει ο κ. Νικολάου, η Αστυνομία συνεχίζει εντατικές εξετάσεις για τη σύλληψη του δράστη, εξετάζοντας και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, αλλά και για την εξασφάλιση μαρτυρίας.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως η φωτιά που εκδηλώθηκε σε όχημα τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη Λεωφόρο Ελλάδος, στην Πάφο, κινητοποίησε την Πυροσβεστική, με τον ιδιοκτήτη του να κάνει λόγο για μηχανική βλάβη, που προηγήθηκε της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι υπήρχε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης σε υπεραγορά στην Λεωφόρο Ελλάδος στην Πάφο.

Στην σκηνή, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, μετέβη όχημα της πυροσβεστικής, καθώς και της Αστυνομίας, και η φωτιά κατασβέστηκε.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι πρόκειται για αυτοκίνητο το οποίο ανήκει σε 33χρονο κάτοικο Πάφο. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, που δεν βρισκόταν στο σημείο κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, εντοπίστηκε αργότερα και ανέφερε πως στάθμευσε το αυτοκίνητο του στο συγκεκριμένο σημείο κατόπιν μηχανικού προβλήματος μία ώρα προηγουμένως, ενώ μετέβη με τα πόδια στην κατοικία του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE