Υποστελεχωμένο το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου - Συντεχνίες προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Υποστελεχωμένο το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου - Συντεχνίες προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Οι συντεχνίες Πασυέκ-Πεό και Οεκδύ-Σεκ, προειδοποιούν με δυναμικές κινητοποιήσεις, εάν ο ΟΚΥπΥ δεν προχωρήσει αμέσως στην πρόσληψη μόνιμου ωρομίσθιου προσωπικού, για κάλυψη των αναγκών στο γενικό νοσοκομείο της Πάφου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των συντεχνιών, παρά τις υποσχέσεις και τις γραπτές δεσμεύσεις που δόθηκαν, ο ΟΚΥπΥ αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά αναξιόπιστος.

Σημειώνεται ακόμη, ότι οι διαβεβαιώσεις για κάλυψη των επιπρόσθετων αναγκών της νέας μονάδας αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο, φαίνεται ότι δεν υλοποιούνται.

Οι συντεχνίες κάνουν λόγο για κωλυσιεργία στις διαδικασίες για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού και μονιμοποίηση του αναγκαίου αριθμού εργαζομένων, προειδοποιώντας πως αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα αλυσιδωτές αρνητικές επιπτώσεις.

Παράλληλα, προειδοποιούν ότι, σε περίπτωση που ο Οργανισμός δεν προχωρήσει εντός ενός μηνός στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων, οι εργαζόμενοι θα αντιδράσουν δυναμικά.

ΠΗΓΗ: Riknewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE