Έτσι τσάκωσαν τον 33χρονο για την μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε συνολικά 3 άτομα

Έτσι τσάκωσαν τον 33χρονο για την μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε συνολικά 3 άτομα

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού), στο πλαίσιο συλλογής και αξιολόγησης στοιχείων, εντόπισαν γύρω στη 1 το μεσημέρι χθες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος, να κινείται σε δρόμο στη Λεμεσό και να σταθμεύει σε χώρο στάθμευσης ταχυφαγείου.

Το αυτοκίνητο ακολουθείτο από μοτοσικλέτα η οποία στάθμευσε δίπλα του ενώ μετά από λίγα λεπτά, στο χώρο του ταχυφαγείου στάθμευσε ακόμη ένα αυτοκίνητο.

Ακολούθως, τα τρία οχήματα αναχώρησαν ταυτόχρονα και εντοπίστηκαν σταθμευμένα λίγη ώρα αργότερα σε περιοχή του Ζακακίου.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας θεάθηκε να βάζει μια τσάντα στην πλάτη του και να προσπαθεί να αναχωρήσει από το σημείο. Τα μέλη της ΥΚΑΝ επενέβησαν και ανέκοψαν τη μοτοσικλέτα, ενώ τα άλλα δύο οχήματα διέφυγαν από το σημείο. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας κατέβηκε από αυτή και προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Ανακόπηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ και από έλεγχο που διενεργήθηκε στη τσάντα που είχε στην κατοχή του, εντοπίστηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 2 κιλών και 360 γραμμαρίων. Ο 33χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον άλλων δύο προσώπων ηλικίας 35 και 22 ετών, τα οποία συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE