Έσκασε 327 μπαλόνια σε ένα λεπτό για να κατακτήσει το ρεκόρ Γκίνες - Δείτε βίντεο

Έσκασε 327 μπαλόνια σε ένα λεπτό για να κατακτήσει το ρεκόρ Γκίνες - Δείτε βίντεο

Ένας άνδρας από το Αϊντάχο που έχει κατακτήσει ήδη περισσότερα από 181 ρεκόρ Γκίνες πρόσθεσε άλλον έναν τίτλο στο όνομά του φορώντας γάντια του μποξ και χτυπώντας μπαλόνια.

Ο David Rush, γνωστός και ως Record Breaker Rush στο YouTube, είπε ότι την πρώτη φορά που αναζήτησε το ρεκόρ για τα περισσότερα μπαλόνια που έχει σκάσει κάποιος φορώντας γάντια του μποξ σε ένα λεπτό, ήταν 33.

Μετά από αρκετή προπόνηση και θέλοντας ακόμη ένα ρεκόρ στη συλλογή του, κατέληξε να σπάσει το ρεκόρ καταφέρνοντας να σκάσει 327 μπαλόνια με τις γροθιές του.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.