Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της Metamax - Γιατί ζήτησαν αναβολή οι δικηγόροι

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της Metamax - Γιατί ζήτησαν αναβολή οι δικηγόροι

Για τις 7 Οκτωβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης σε σχέση με την επενδυτική πυραμίδα Metamax, με τους δυο κατηγορούμενους, 63 και 54 ετών, να παραμένουν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Οι δικηγόροι των δυο κατηγορούμενων ζήτησαν αναβολή, καθώς ανέφεραν πως υπολείπεται να τους παραδοθεί μαρτυρικό υλικό και ως εκ τούτου οι πελάτες τους δεν είναι έτοιμοι να απαντήσουν στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Οι δυο κατηγορούμενοι, που φέρονται ως πρόσωπα που προωθούσαν τη Metamax στην Κύπρο, πείθοντας πολίτες να επενδύσουν, υποσχόμενοι μεγάλα και γρήγορα κέρδη, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, σχεδίου προώθησης πυραμίδας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες,

Το δικαστήριο όρισε νέα ημερομηνία για έναρξη της δίκης τους στις 7 Οκτωβρίου, ενώ οι κατηγορούμενοι παραμένουν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE