Αντιδράσεις για πινακίδα στους Κυπριακούς δρόμους: «Μπαμπάς, μαμά, παιδί οικογένεια , φυσιολογικά πράγματα» - Φωτογραφία

Αντιδράσεις για πινακίδα στους Κυπριακούς δρόμους: «Μπαμπάς, μαμά, παιδί οικογένεια , φυσιολογικά πράγματα» - Φωτογραφία

Πινακίδα στους Κυπριακούς δρόμους προκάλεσε αντιδράσεις και η οποία αναγράφει «Μπαμπάς, μαμά, παιδί οικογένεια , φυσιολογικά πράγματα»

Η πινακίδα βρίσκεται στην αρχή του αυτοκινητόδρομου στη Λευκωσία. Κάποιοι αντέδρασαν για το μήνυμα της πινακίδας, άλλοι πάλι την υπερασπίστηκαν με πάθος.

Όπως ανέφερε η Ανδρομάχη Σοφοκλέους - Αντιπρόεδρoς Volt, « ξίνισε η προσθήκη του φυσιολογικά πράγματα. Προφανώς μπαμπάς , μαμά, παιδί είναι μια οικογένεια. Η πινακίδα αυτή έχει να κάνει με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια , αυτό είναι το κύριο μήνυμα της. Στην προσπάθεια τους κάποιοι να επιχειρηματολογήσουν με όρους τύπου φυσιολογικό, περιθωριοποιούν στιγματίζουν πάρα πολλούς ανθρώπους και παιδιά και οικογένειες».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.