LIKE ONLINE

Samsung Galaxy S25: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες που διέρρευσαν - Πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια

Samsung Galaxy S25: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες που διέρρευσαν - Πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια

Το Samsung Galaxy S25 Ultra αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο αλλά ήδη διέρρευσαν τα πρώτα render της συσκευής.

Aυτές οι εικόνες που μοιράστηκε ο leaker Ice Universe είναι render που βασίζονται σε CAD, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένες λεπτομέρειες πιθανότατα δεν είναι ακριβείς λόγω της έλλειψης σχετικών πληροφοριών στα αρχεία CAD.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: iPhone 16: Πότε έρχονται τα νέα τηλέφωνα της Apple στην Κύπρο - Οι τιμές και όσα περιλαμβάνουν

Σύμφωνα με τον leaker, ο σχεδιασμός του δακτυλίου της κάμερας δεν είναι γνωστός μέχρι στιγμής και άρα η απόδοσή του βασίζεται σε εικασίες. Η θέση που έχουν τοποθετηθεί οι κάμερες είναι ακριβής.

Υπάρχουν παράλληλα και κάποια λάθη στο πλαίσιο και στο μεταλλικό σκελετό, επομένως οι εικόνες δείχνουν μια γενική ιδέα της εμφάνισης του S25 Ultra, η οποία δεν είναι 100% ακριβή σε κάθε λεπτομέρεια.

Προηγούμενες φήμες μας ήθελαν το S25 Ultra να έχει την ίδια κύρια κάμερα, τον 3x τηλεφακό και 5x τηλεφακό με τον προκάτοχό του, με μόνο την ultrawide να αναβαθμίζεται με έναν αισθητήρα ISOCELL JN3 50 MP.

Το smartphone φέρεται να ζυγίζει 219 γραμμάρια, γεγονός που το καθιστά ελαφρύτερο από το Galaxy S24 Ultra (232 γρ.) και το iPhone 16 Pro Max (227 γρ.). Θα έχει διαστάσεις 162,8 x 77,6 x 8,2 χιλιοστά. Aκόμα, θα έχει μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη για ενσύρματη φόρτιση 45 W. Το chipset του θα είναι το Snapdragon 8 Gen 4 της Qualcomm, το οποίο πρόκειται να γίνει επίσημο τον επόμενο μήνα.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της οικογένειας Galaxy S25 θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα της 13ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με την πηγή που διέρρευσε τα render.

ΠΗΓΗ: Techblog.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Παύση Οδυσσέα: Σήμερα η απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου - Τα δύο σενάρια

• Έφη Ξάνθου στο «Τ»: Οι προτάσεις που δέχθηκε από κόμματα - Ο λόγος που επέλεξε το Volt

• Αφορά γονείς: Αυτοί έλαβαν εφάπαξ 150 ευρώ - Αναλυτικά όλα τα επιδόματα για τους μαθητές - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

• Επιστρέφουν οι βροχές: Πότε και σε ποιες περιοχές αναμένονται - Αναλυτικά η πρόγνωση



LIVE: H ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - Η απόφαση για το μέλλον του Γεν. Ελεγκτή - Συνεχής ροή

LIVE: H ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - Η απόφαση για το μέλλον του Γεν. Ελεγκτή - Συνεχής ροή

Το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο ανακοινώνει σήμερα την απόφασή του σχετικά με την δικαστική διαμάχη Γενικού Εισαγγελέα και Γενικού Ελεγκτή. Η σημερινή απόφαση του Ανωτάτου, όποια και να είναι αυτή, θα είναι τελεσίδικη, σύμφωνα και με τις χθεσινές δηλώσεις του νομικού Αχιλλέα Αιμιλιανίδη. Το ThemaOnline βρίσκεται στο σημείο και σας μεταφέρει ζωντανά όλες οι εξελίξεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top