Έτρεχε η πυροσβεστική: Πυρκαγιές σε σκουπίδια και σε ξηρά χόρτα - Στις φλόγες και δυο οχήματα

Έτρεχε η πυροσβεστική: Πυρκαγιές σε σκουπίδια και σε ξηρά χόρτα - Στις φλόγες και δυο οχήματα

Νέος συναγερμός σήμανε στις Αρχές το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, μετά από πυρκαγιές που ξέσπασαν σε διάφορες περιοχές. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή, σωρός απο σκουπίδια στο δρόμο Λεμεσού Πλατρών παρά την Άλασσα κατασβέστηκε και είναι υπό έλεγχο. Ανταποκρίθηκε ένα πυροσβ όχημα από Λεμεσό.

Δεύτερη πυρκαγιά παρά την Κοινότητα Οράς, μικρή σε έκταση σε ξηρά χόρτα κατασβέστηκε από το περίπολο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που βρισκόταν στην περιοχή και πυροσβ όχημα από ΕΜΑΚ.

Προηγήθηκε επίσης πυρκαγιά σε δύο ιδιωτικά οχήματα στις 11:30 τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε συγκρότημα πολυκατοικιών στην Αγ. Θέκλη. Ανταπόκριθηκε και κατάσβησε την πυρκαγιά ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με δύο οχήματα.

Τα αίτια σε όλες τις περιπτώσεις διερευνώνται.
 
 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE