Μπέρδεψε το κολλύριο με το σωληνάριο της κόλλας και κόλλησε το μάτι της (Φωτο&Βίντεο)

Μπέρδεψε το κολλύριο με το σωληνάριο της κόλλας και κόλλησε το μάτι της (Φωτο&Βίντεο)

«Ενιωσα το μάτι μου να καίει και το έκλεισα» δήλωσε η Κάθριν Γκέιτος όταν αντί για κολλύριο έριξε στο μάτι της σταγόνες από κόλλα στιγμής.

Μητέρα δυο παιδιών, η Κάθριν ένιωσε ένα ξένο σώμα στο μάτι της και ζήτησε από κάποιον να της φέρει ένα σωληνάριο με τεχνητά δάκρυα, ωστόσο αυτό που πήρε στα χέρια της ήταν τελικά κόλλα στιγμής.



«Μόλις την ένιωσα στο μάτι μου, αισθάνθηκα ένα κάψιμο, έκλεισα το βλέφαρο και είπα να φωνάξουν τις πρώτες βοήθειες», συμπλήρωσε η Γκέιτος μιλώντας στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WPBF-TV.

Σύμφωνα με την Mirror το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε αρνήθηκε να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες γιατί δεν είχε ασφάλεια.



Μετά από εννιά μέρες με το βλέφαρο κολλημένο με κόλλα στιγμής και αφού το θέμα πήρε διαστάσεις το νοσοκομείο κάλεσε πίσω τη γυναίκα και ένας άλλος γιατρός την εξέτασε. Η γυναίκα χειρουργήθηκε και ο επιβλέπων οφθαλμίατρος την διαβεβαίωσε ότι η όρασή της θα αποκατασταθεί.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Συνάντηση με ιδιαίτερη σημασία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα δεχθεί τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE