Έλενα Παπαρίζου: Τι αποκαλύπτει για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη

Έλενα Παπαρίζου: Τι αποκαλύπτει για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη

Με περίσσια ηρεμία και ειλικρίνεια, η Έλενα Παπαρίζου μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη και αποκαλύπτει και τον τρόπο που κατάφερε να κρατήσει κρυφό ένα τόσο σημαντικό γεγονός της προσωπικής της ζωής, μακριά από κάμερες και φωτογράφους.

«Δεν ήταν δύσκολο. Ήταν πολύ εύκολο να κρύψω το γάμο μου! Όταν θέλεις να κρατήσεις κάτι μόνο για εσένα και τον άνθρωπό σου, τα καταφέρνεις. Αρκεί να το επιθυμείς αληθινά, όπως εμείς”, αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου στην Real. Η τραγουδίστρια που φέτος θα πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ Nine μίλησε για αυτή την τόσο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της αποκαλύπτοντας και τον τρόπο που κατάφερε να κρατήσει κρυφό το γλυκό μυστικό της: «Αν δεν θέλεις να σε βρουν δεν σε βρίσκουν» είπε και πρόσθεσε: «Εντάξει, τυχαία να σε πετύχουν κάπου, αλλά αν πραγματικά το θέλεις αποφεύγεις τους παπαράτσι. Αν πας στον Αστέρα Βουλιαγμένης για μπάνιο, θα σε βρουν! Με τον Αντρέα μάθαμε να γλιτώνουμε τις απρόβλεπτες συναντήσεις με φωτογράφους».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE