Άνοιξαν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο μετά τη μετακίνηση του ημιφορτηγού που ανατράπηκε

Άνοιξαν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο μετά τη μετακίνηση του ημιφορτηγού που ανατράπηκε

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, παρά την Καλαβασό, έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας, ώστε να μετακινηθεί το ημιφορτηγό.

Οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν την έξοδο της Ακτής του Κυβερνήτη, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

ΝΕΟΤΕΡΟ (18:22): Ο αυτοκινητόδρομος Λ/σού – Λ/σίας, με κατεύθυνση τη Λ/σία, παρά την Καλαβασό, έχει δοθεί στην κυκλοφορία. Στην περιοχή εξακολουθεί να επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση. Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις ασφαλείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

Στο ΔΗΚΟ, η νέα συνάντηση της Γραμματείας του κόμματος, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Δευτέρας, επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία με το Προεδρικό,  συνεχίζεται και αποκτά πιο οργανωμένο χαρακτήρα. Στην ΕΔΕΚ, η απόφαση για άρση όλων των διαγραφών επιχειρεί να σηματοδοτήσει μια διαφορετική επανεκκίνηση: αυτή της εσωτερικής συσπείρωσης και της επιστροφής ανθρώπων που τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν εκτός κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE