ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΕΛ για τα επεισόδια στη Λεμεσό: «Ας μη βγει ο ΠτΔ πάλι να δηλώσει ότι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο»

ΑΚΕΛ για τα επεισόδια στη Λεμεσό: «Ας μη βγει ο ΠτΔ πάλι να δηλώσει ότι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο»

Ανακοίνωση για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λεμεσό, πριν την έναρξη του αγώνα Απόλλων- ΑΕΛ, εξέδωσε το ΑΚΕΛ, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Ας μη βγει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πάλι να δηλώσει ότι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Το ΑΚΕΛ εκφράζει πρώτα απ’ όλα τη συμπάθειά του στους τραυματίες των επεισοδίων του αγώνα Απόλλων- ΑΕΛ και καταδικάζει τα όσα διαδραματίστηκαν.

Χτες το βράδυ τραυματίστηκε και η αξιοπιστία της Κυβέρνησης και της ηγεσίας της Αστυνομίας.

Τα χτεσινά γεγονότα έρχονται να προσατεθούν σε όσα συνέβησαν τον περασμένο Γενάρη, για τα οποία ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ότι είχε κάνει συγκεκριμένες συστάσεις και ότι δεν μπορούν να συνεχιστούν. Χτες το βράδυ βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές.

Λίγες ώρες πριν τον αγώνα ο Υπουργός Δικαιοσύνης δήλωνε ότι η Αστυνομία είχε οργανωμένο πλάνο, επικαλέστηκε και δηλώσεις παραγόντων και Προέδρου της ΚΟΠ και ότι όλα θα κυλούσαν ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Λίγες ώρες μετά τον αγώνα που δεν ξεκίνησε ποτέ, ο ίδιος Υπουργός μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο αναφέρθηκε σε τρύπες στους σχεδιασμούς της Αστυνομίας και όλων των υπόλοιπων φορέων και αρμοδίων.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας, που βρισκόταν μάλιστα επί τόπου και ο Υπουργός, έχουν ευθύνη και πρέπει να δώσουν απαντήσεις.

Η Κυβέρνηση οφείλει να δημιουργεί συνθήκες ασφάλειας για όλους, μέσα και έξω από τα γήπεδα. Αντ’ αυτούς, κάθε φορά καταγράφονται νέα ρεκόρ κραυγαλέας κυβερνητικής ανεπάρκειας.

Ας μη βγει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πάλι να δηλώσει ότι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο. Η βία εντός και εκτός γηπέδων είναι κοινωνικό φαινόμενο το οποίο σίγουρα δεν μπορεί ν’ αντιμετωπιστεί με νέους τρομονόμους, αλλά με οργανωμένο και στρατηγικό σχεδιασμό πρώτα και κύρια στο πεδίο της πρόληψης για το οποίο μέχρι στιγμής τίποτα δεν γίνεται».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top