Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Άλκη Μιχαήλ

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Άλκη Μιχαήλ

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 43χρονου Άλκη Μιχαήλ, ο οποίος «έσβησε» πίσω από το τιμόνι νωρίς το πρωί της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του 43χρονου, κατέδειξε προκαταρτικά πρόσφατο έμφραγμα μυοκαρδίου επί εδάφους στεφανιαίας νόσου, ενώ λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Yπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις 5.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην οδό Αγίας Φυλάξεως, στη Λεμεσό, όπου ο 43χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, το αυτοκίνητο του παρέκκλινε της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από υποστατικό, ακολούθως ακινητοποιήθηκε.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε τον 43χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE