Τέθηκαν υπό κράτηση οι συλληφθέντες για τα επεισόδια - Έφεραν ένσταση οι δικηγόροι

Τέθηκαν υπό κράτηση οι συλληφθέντες για τα επεισόδια - Έφεραν ένσταση οι δικηγόροι

Υπό κράτηση για περίοδο οκτώ ημερών τέθηκαν οι συλληφθέντες για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο στάδιο «Άλφα Μέγα», το βράδυ της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ένας από τους συλληφθέντες ηλικίας 17 ετών νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς ισχυρίζεται ότι ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς.

Οι άλλοι τρεις ηλικίας 17, 18 και 21 ετών εντοπίστηκαν από αστυνομικούς στην περιοχή Εναερίου και στη θέα των Αρχών επιχείρησαν να διαφύγουν με όχημα. Ανακόπηκαν για έλεγχο και στην κατοχή τους εντοπίστηκαν μεταλλικό ρόπαλο και κουκούλες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha η Αστυνομία είχε ζητήσει την κράτηση τους για οκτώ ημέρες, ωστόσο οι δικηγόροι πόυ τους εκπροσωπούν έφεραν ένσταση.

Παράλληλα οι Αρχές εξακολουθούν να αναζητούν άλλα 17 άτομα για τα επεισόδια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE