ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Συναντάται με τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Συναντάται με τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει την Τετάρτη στην Αθήνα, όπου, ανάμεσα σε άλλα, θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας. 

Γραπτή δήλωση του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας Βίκτωρα Παπαδόπουλου αναφέρει ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας θα αναχωρήσουν αύριο νωρίς το πρωί για την Αθήνα, όπου στις 10:30 π.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση Μνήμης «Γιάννος Κρανιδιώτης: 25 χρόνια μετά το όραμα παραμένει ζωντανό», που συνδιοργανώνουν η Ένωσις Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα. 

Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθύνει χαιρετισμό. 

Στις 9 μ.μ. αύριο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα παρακολουθήσει τη συναυλία με τίτλο «Λαλώ σου ‘πόψε λευτεριά! Οι καμπάνες θα ηχήσουν και πάλι…», που διοργανώνουν η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.) σε συνεργασία με το Σωματείο «Δεν Λησμονώ» για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή και συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. 

Πριν από την έναρξη της συναυλίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθύνει χαιρετισμό. 

Την επομένη, 19 Σεπτεμβρίου, στις 11 π.μ., ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Στις 8 μ.μ., ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, θα παρακαθήσει στο δείπνο της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών, στο οίκημα της Ένωσης «Cyprus Tower», όπου και θα απευθύνει χαιρετισμό. 

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσουν ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου κ. Χαράλαμπος Χαραλάμπους και υπηρεσιακοί παράγοντες. 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα επιστρέψει στην Κύπρο το πρωί της 20ης Σεπτεμβρίου. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top