Ψάχνει άλλα 15 πρόσωπα για παράνομη είσοδο στο Απόλλων-ΑΕΛ η Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες τους

Ψάχνει άλλα 15 πρόσωπα για παράνομη είσοδο στο Απόλλων-ΑΕΛ η Αστυνομία - Δείτε φωτογραφίες τους

Τις φωτογραφίες υπόπτων προσώπων που αναζητούνται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, παράνομης εισόδου σε αγωνιστικό ή αθλητικό χώρο, παράνομης συνάθροισης και οχλαγωγίας, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, ματαίωσης αγώνα κ.λπ., δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση και στον εντοπισμό τους.

Η υπόθεση αφορά στα επεισόδια που σημειώθηκαν σε σχέση με τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ, στο στάδιο «ALPHAMEGA Stadium», στη Λεμεσό, την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

1

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE