Σάκης Ρουβάς για το τραγούδι «μακαρόνια με κιμά»: «Με χλεύαζαν, αλλά που να ήξεραν ότι μετά από 30 χρόνια θα το λέμε ακόμα» - Βίντεο

Σάκης Ρουβάς για το τραγούδι «μακαρόνια με κιμά»: «Με χλεύαζαν, αλλά που να ήξεραν ότι μετά από 30 χρόνια θα το λέμε ακόμα» - Βίντεο

Μίλησε για το τραγούδι, για το οποίο όπως είπε χλευάστηκε αλλά 30 χρόνια μετά το τραγουδάνε ακόμα.

Ο Σάκης Ρουβάς έδωσε συναυλία στο «Κατράκειο» και κατά την διάρκειά της τραγούδησε και την γνωστή επιτυχία του «Έλα μου», το γνωστό «θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά».

Σταμάτησε για λίγο και μίλησε γι' αυτό το τραγούδι, για το οποίο όπως είπε χλευάστηκε αλλά 30 χρόνια μετά το τραγουδάνε ακόμα.

Όπως είπε: «Να σας πω κάτι; Έχω ακούσει πάρα πολλά στη ζωή μου. Μ΄αυτά τα "μακαρόνια με κιμά" έχει γελάσει πολύς κόσμος. Και έχει χλευάσει πολύς κόσμος. Που να ήξεραν ότι μετά από 30 χρόνια θα το τραγουδάμε ακόμα. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι η ενέργεια που μοιραζόμαστε όταν τραγουδάμε αυτό το τραγούδι και η χαρά που νιώθουμε. Και δυστυχώς δεν μπορούν να νιώσουν όλοι οι άνθρωποι χαρά. Και γι' αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Μετά από αυτό συνέχισε την συναυλία του, με τον γνωστό του τρόπο, ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές του.

 

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE