Η παράκληση της οικογένειας της αδικοχαμένης Νίκης

Η παράκληση της οικογένειας της αδικοχαμένης Νίκης

Η οικογένεια της αδικοχαμένης Νικολέτας Γεωργίου, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα του Σαββάτου,10/10, σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεμεσό, επικοινώνησε μαζί μας και μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε το πιο κάτω.

Η οικογένεια της 19χρονης καλεί όλους όσοι παρευρεθούν στην κηδεία της να φορέσουν άσπρη μπλούζα ή πουκάμισο και όχι μαύρα ρούχα, ως είθισται.

Στην εκκλησία θα γίνονται επίσης εισφορές για άπορα παιδιά.

Η κηδεία της Νικολέτας Γεωργίου θα τελεστεί αύριο Δευτέρα, 12/10, στις 15:30 από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στα Κάτω Πολεμίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ άσφαλτος μας «παίρνει» τα παιδιά μας - Το μοιραίο λάθος που αφαίρεσε την ζωή της Νίκης Γεωργίου

Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας η άτυχη 19χρονη - Πήγαινε στο γάμο της αδελφής της η άλλη οδηγός

Συγκλονισμός: Νέο θανατηφόρο στη Λεμεσό – Θύμα νεαρή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE