LIFESTYLE

Star Κύπρος: Πανικός στα timelines των δύο προτεινόμενων! Ποια όμως θα είναι η.. επόμενη;

Star Κύπρος: Πανικός στα timelines των δύο προτεινόμενων! Ποια όμως θα είναι η.. επόμενη;

Η αγωνία κορυφώνεται τόσο για το φανατικό κοινό των καλλιστείων, που καρφώνεται στην τηλεόραση κάθε Κυριακή βράδυ, όσο και για τα ίδια τα κορίτσια που ξέρουν πως απόψε μία από τις δύο θα είναι η επόμενη που θα αποχωρήσει….

Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Μπορεί οι δύο φιναλίστ να είναι αχώριστες φίλες, ωστόσο και οι δύο θέλουν να παραμείνουν στο διαγωνισμό για να διεκδικήσουν μέχρι τέλος το πολυπόθητο στέμμα της Star Κύπρος.

Πάντως από την αρχή της βδομάδας, στα timelines των κοριτσιών γίνεται πανικός από φίλους, συγγενείς αλλά και από άτομα που ασχολούνται με το χώρο του modeling, που προσπαθούν να παρακινήσουν τους διαδικτυακούς τους φίλους, να τις υποστηρίξουν έμπρακτα με τη ψήφο τους.

Να μην ξεχνάμε όμως, πως λόγο στο τελικό αποτέλεσμα έχει και η κριτική επιτροπή που θα βαθμολογήσει, όπως επίσης και η Χριστίνα Δημητρίου, η coach των δύο προτεινόμενων που ξέρει καλύτερα πως τα πήγαν στην προετοιμασία κατά τη διάρκεια της βδομάδας, τόσο η Σωτηρία Μουσικού, όσο και η Άννα Grajdian.

Εμείς να ευχηθούμε και στα δύο μοντέλα καλή επιτυχία, υπενθυμίζοντας σας πως έχετε ακόμη χρόνο για να τους δώσετε τη θετική σας ψήφο για να παραμείνουν στο διαγωνισμό ομορφιάς.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top