ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Επιβάτες περιγράφουν τι συνέβη όταν εξερράγησαν power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο σε πτήση - «Ούρλιαζαν βόμβα και βγείτε έξω»

Ηράκλειο: Επιβάτες περιγράφουν τι συνέβη όταν εξερράγησαν power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο σε πτήση - «Ούρλιαζαν βόμβα και βγείτε έξω»

Τις στιγμές που έζησαν στο αεροσκάφος της EasyJet που ήταν προγραμματισμένο να απογειωθεί από το Ηράκλειο προς το Λονδίνο το απόγευμα της Τρίτης όταν μέσα σε αυτό εξερράγησαν ένα power bank και ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, περιέγραψαν επιβάτες της πτήσης, η οποία τελικά ακυρώθηκε.

Όπως είπαν στην Daily Mail «ακούσαμε ήχους εκρήξεων και είδαμε καπνό», «είδαμε ένα μεγάλο κόκκινο φως και φλόγα ενώ μετά ακολούθησε αρκετός καπνός».

«Άκουσα κάποιον να φωνάζει "τι είναι αυτό; τι είναι αυτό;» δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα επιβάτης για τα δευτερόλεπτα πριν τις εκρήξεις.

«Ούρλιαζαν βόμβα και έλεγαν βγείτε έξω» πρόσθεσε ο ίδιος περιγράφοντας ότι «μια γυναίκα με ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο στην τσάντα της, την κουνούσε όταν άρχισε να βγαίνει καπνός».

Άλλος επιβάτης είπε ότι η γυναίκα ήταν από τη Βρετανία και προσπαθούσε να βγει από το αεροπλάνο ζητώντας από τους συνεπιβάτες της να κάνουν στην άκρη. Όταν, όμως, η τσάντα της έπιασε φωτιά, την άφησε στον διάδρομο ενώ οι άλλοι επιβάτες προσπαθούσαν να καθήσουν στις θέσεις τους, προστίθεται στο δημοσίευμα.

«Φωτιά και καπνός άρχισαν να βγαίνουν από την τσάντα, ακούσαμε ήχους εκρήξεων και ο καπνός άρχισε να γεμίζει την καμπίνα» δήλωσε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία ανέφερε ότι «η easyJet μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η πτήση EZY8216 από το Ηράκλειο στο Λονδίνο εκκενώθηκε κατά τη διαδικασία της επιβίβασης λόγω φωτιάς σε τσάντα επιβάτη. Η πυροσβεστική βρέθηκε στο αεροπλάνο και το πλήρωμα το εκκένωσε όπως προβλέπεται από τις σχετικές διαδικασίες».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Παύση Οδυσσέα: Σήμερα η απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου - Τα δύο σενάρια

• Έφη Ξάνθου στο «Τ»: Οι προτάσεις που δέχθηκε από κόμματα - Ο λόγος που επέλεξε το Volt

• Αφορά γονείς: Αυτοί έλαβαν εφάπαξ 150 ευρώ - Αναλυτικά όλα τα επιδόματα για τους μαθητές - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

• Επιστρέφουν οι βροχές: Πότε και σε ποιες περιοχές αναμένονται - Αναλυτικά η πρόγνωση



LIVE: H ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - Η απόφαση για το μέλλον του Γεν. Ελεγκτή - Συνεχής ροή

LIVE: H ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - Η απόφαση για το μέλλον του Γεν. Ελεγκτή - Συνεχής ροή

Το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο ανακοινώνει σήμερα την απόφασή του σχετικά με την δικαστική διαμάχη Γενικού Εισαγγελέα και Γενικού Ελεγκτή. Η σημερινή απόφαση του Ανωτάτου, όποια και να είναι αυτή, θα είναι τελεσίδικη, σύμφωνα και με τις χθεσινές δηλώσεις του νομικού Αχιλλέα Αιμιλιανίδη. Το ThemaOnline βρίσκεται στο σημείο και σας μεταφέρει ζωντανά όλες οι εξελίξεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top