Ακόμη μια σύλληψη για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Φόρεσαν χειροπέδες σε 34χρονο

Ακόμη μια σύλληψη για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Φόρεσαν χειροπέδες σε 34χρονο

Εντοπίστηκε το βράδυ που πέρασε και συνελήφθη άντρας ηλικίας 34 ετών, ο οποίος αναζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου σε αθλητικό χώρο, παρακώλυσης και ματαίωσης αγώνα, και άλλων αδικημάτων, αναφορικά με τα επεισόδια βίας που διαπράχθηκαν σε σχέση με τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΕΛ, στο στάδιο «Alphamega Stadium», στη Λεμεσό, την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, τη Δευτέρα και την Τρίτη, 16 και 17 Σεπτεμβρίου, 2024, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες αναζητούμενων προσώπων, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων τους και στον εντοπισμό τους.

Αφού από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος είναι ένα από τα αναζητούμενα πρόσωπα, εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ της Τρίτης, 17 Σεπτεμβρίου, 2024, ο 34χρονος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.