ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για παράνομη απασχόληση – Χειροπέδες σε 5 πρόσωπα

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για παράνομη απασχόληση – Χειροπέδες σε 5 πρόσωπα

Πέντε πρόσωπα συνέλαβε η Αστυνομία Πάφου στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας και παράνομη απασχόληση.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 17.9.24 μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου και Αρχηγείου Αστυνομίας, σε συνεργασία με λειτουργούς της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων του Υπουργείου Εργασίας διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση στα πλαίσια της προσπάθειας για πάταξη του φαινομένου της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας, καθώς και της παράνομης απασχόλησης και εργοδότησης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, εντόπισαν και συνέλαβαν δύο πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στη Δημοκρατία από Νεπάλ και Αρμενία ηλικίας 35 και 50 ετών.

Περαιτέρω, όπως είπε, σε ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο εντόπισαν άλλα τρία πρόσωπα ηλικίας 22, 31 και 39 ετών, οι οποίοι εργάζονταν στο εν λόγω ξενοδοχείο χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

Ακολούθως συνέχισε, τα τρία πρόσωπα συνελήφθηκαν, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων, ανακρίθηκαν και κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη απασχόληση, καθώς και ο εργοδότης τους για το αδίκημα της παράνομης εργοδότησης .

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Παύση Οδυσσέα: Σήμερα η απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου - Τα δύο σενάρια

• Έφη Ξάνθου στο «Τ»: Οι προτάσεις που δέχθηκε από κόμματα - Ο λόγος που επέλεξε το Volt

• Αφορά γονείς: Αυτοί έλαβαν εφάπαξ 150 ευρώ - Αναλυτικά όλα τα επιδόματα για τους μαθητές - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

• Επιστρέφουν οι βροχές: Πότε και σε ποιες περιοχές αναμένονται - Αναλυτικά η πρόγνωση



LIVE: H ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - Η απόφαση για το μέλλον του Γεν. Ελεγκτή - Συνεχής ροή

LIVE: H ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ - Η απόφαση για το μέλλον του Γεν. Ελεγκτή - Συνεχής ροή

Το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο ανακοινώνει σήμερα την απόφασή του σχετικά με την δικαστική διαμάχη Γενικού Εισαγγελέα και Γενικού Ελεγκτή. Η σημερινή απόφαση του Ανωτάτου, όποια και να είναι αυτή, θα είναι τελεσίδικη, σύμφωνα και με τις χθεσινές δηλώσεις του νομικού Αχιλλέα Αιμιλιανίδη. Το ThemaOnline βρίσκεται στο σημείο και σας μεταφέρει ζωντανά όλες οι εξελίξεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top