Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Πρώτη αντίδραση Κυβέρνησης για απόλυση Οδυσσέα - «Όλοι πρέπει να δίνουμε μάχη κατά της διαφθοράς»
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Με τρεμάμενη φωνή ο Οδυσσέας, ρίχνει «πυρά» προς όλες τις κατευθύνσεις – «Σε αυτόν τον αγώνα νίκησε το σύστημα…»
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Αιμιλιανίδης για παύση Οδυσσέα: «Ήταν μια καταπελτική και πλήρως ισοπεδωτική απόφαση» - Βίντεο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με τρεμάμενη φωνή ο Οδυσσέας, ρίχνει «πυρά» προς όλες τις κατευθύνσεις – «Σε αυτόν τον αγώνα νίκησε το σύστημα…»
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση, το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, ενεργώντας ως Συμβούλιο, για τους λόγους που εξηγούνται στην Απόφαση του έκρινε τον Γενικό Ελεγκτή υπόλογο ανάρμοστης συμπεριφοράς σύμφωνα με το Σύνταγμα και επομένως ως υποκείμενο σε άμεση απόλυση από τα καθήκοντά του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




