Ερντογάν: Απόλαυσε φραπέ στην Άγκυρα - «Συγχαρητήρια, τον έφτιαξες υπέροχο» -Βίντεο

Ερντογάν: Απόλαυσε φραπέ στην Άγκυρα - «Συγχαρητήρια, τον έφτιαξες υπέροχο» -Βίντεο

Φραπέ επέλεξε να πιεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο ζαχαροπλαστείο στο οποίο βρέθηκε την Τετάρτη στην Άγκυρα μαζί με τους υπουργούς Μεταφορών και Υποδομών της Τουρκίας.

Ο Τούρκος πρόεδρος, μάλιστα, απένειμε τα εύσημα στην εργαζόμενη που έφτιαξε τον φραπέ με τον Μανώλη Κωστίδη να μεταδίδει ότι το προσωπικό του ζαχαροπλαστείου ήταν αγχωμένο για την εξυπηρέτηση του Ερντογάν.

Ο διάλογος της εργαζόμενης με τον Ερντογάν

Εργαζόμενη: Εγώ τον έφτιαξα
Ερντογάν: Εσύ; Άρα ξέρεις τον φραπέ!
Εργαζόμενη: Μάλιστα
Ερντογάν: Συγχαρητήρια, τον έφτιαξες υπέροχο!
Εργαζόμενη: Να τον απολαύσετε!

Δοθείσης, δε, της ευκαιρίας ο πρόεδρος της Τουρκίας μίλησε στο τηλέφωνο με συγγενή κατοίκου της περιοχής ενώ, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωης, μοίρασε παιχνίδια σε παιδιά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.