Πάφος: Διήμερη κράτηση στον 37χρονο για την μεγάλη πυρκαγιά στα ελαστικά οχημάτων

Πάφος: Διήμερη κράτηση στον 37χρονο για την μεγάλη πυρκαγιά στα ελαστικά οχημάτων

Διάταγμα κράτησης για δύο μέρες εξέδωσε σήμερα το ΕΔΠ εναντίον 37χρονου από την επαρχία ο οποίος θεωρείται από την Αστυνομία ύποπτος για την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα σε σωρό από ελαστικά αυτοκινήτων που βρίσκονταν τοποθετημένα σε περιφραγμένο χώρο.

Από την πυρκαγιά  και τα φλεγόμενα ελαστικά  προκλήθηκαν μεγάλα σύννεφα μαύρου καπνού που κάλυψαν οικιστικές περιοχές.

Από την πυρκαγιά που κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία κάηκαν 200 μεταχειρισμένα ελαστικά αυτοκινήτων άγνωστης  μέχρι στιγμής αξίας.

Ο ύποπτος αρνείται  πεισματικά πως έχει οποιαδήποτε ανάμειξη με  την υπόθεση ωστόσο η αστυνομία διερευνά  τις πληροφορίες και τα στοιχεία
που έχει στα χέρια της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Ξανά στην Κύπρο η Ολγκίν – Αρχίζει σήμερα τις διήμερες επαφές της στην Κύπρο

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία επέστρεψε την Παρασκευή το βράδυ στην Κύπρο μετά τον επαναδιορισμό της, θα γίνει σήμερα (24/05) δεκτή, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 10.30 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE