Συνεχίζει τις επαφές του στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Συνεχίζει τις επαφές του στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχίζει σήμερα τις επαφές του στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στις εργασίες της 79ης Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ.

Σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους οργανισμών, αλλά και επιχειρηματίες.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Ύπατο Αρμοστή των ΗΕ για τους Πρόσφυγες κ. Φιλίππο Γκράντι και ακολούθως, θα συναντηθεί με τον ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Αλέν Μπερσέ.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee), με επικεφαλής τον κ. Τεντ Ντόιτς.

Αργότερα, θα παρακαθήσει σε γεύμα με επιχειρηματίες στο American Express Club.

Το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της Chevron, με επικεφαλής των Αντιπρόεδρο του Διεθνούς Τμήματος της εταιρείας κ. Φρανκ Κάσαλο και στη συνέχεια  θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κίνας κ. Γουάνγκ Γι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στον Αστρομερίτη: Συγχωριανοί και συνάδελφοι για χρόνια  θύτης και θύμα — Απαντήσεις θα δώσει η νεκροτομή στον 66χρονο

Φόνος στον Αστρομερίτη: Συγχωριανοί και συνάδελφοι για χρόνια θύτης και θύμα — Απαντήσεις θα δώσει η νεκροτομή στον 66χρονο

Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στον Αστρομερίτη έχει αναδείξει την ένταση που υπήρχε μεταξύ του 66χρονου Ανδρέα Μιχαηλίδη και του 57χρονου συγχωριανού και συναδέλφου του.

BEST OF TOTHEMAONLINE