Συνεχίζει τις επαφές του στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Συνεχίζει τις επαφές του στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχίζει σήμερα τις επαφές του στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στις εργασίες της 79ης Γενικής Συνέλευσης των ΗΕ.

Σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους οργανισμών, αλλά και επιχειρηματίες.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Ύπατο Αρμοστή των ΗΕ για τους Πρόσφυγες κ. Φιλίππο Γκράντι και ακολούθως, θα συναντηθεί με τον ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Αλέν Μπερσέ.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία της Αμερικανο-εβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee), με επικεφαλής τον κ. Τεντ Ντόιτς.

Αργότερα, θα παρακαθήσει σε γεύμα με επιχειρηματίες στο American Express Club.

Το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της Chevron, με επικεφαλής των Αντιπρόεδρο του Διεθνούς Τμήματος της εταιρείας κ. Φρανκ Κάσαλο και στη συνέχεια  θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κίνας κ. Γουάνγκ Γι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE