Η «χείρα φιλίας» του Κούμα…

Η «χείρα φιλίας» του Κούμα…

To επισημάναμε νωρίτερα, στην αρθρογραφία μας, ότι το χθεσινό «σκληρό πρόσωπο» του Βρυωνίδη, ειδικά έναντι στην ΑΕΛ, σχετίζεται με την ξεκάθαρη πρόθεση της ηγεσίας της ΚΟΠ να πείσει την Κυβέρνηση, ότι θα πάψει να «κανακεύει» τις ομάδες (όπως την κατηγορούν).

Και η απόφαση να γίνει (ουσιαστικά) κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι της Ομόνοιας 29ης Μαίου με τον ΑΠΟΕΛ στην Περιστερώνα, εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE