Η επική απάντηση του Φειδία στο σχόλιο του Τορναρίτη - «Αγάπη μόνο»

Η επική απάντηση του Φειδία στο σχόλιο του Τορναρίτη - «Αγάπη μόνο»

Στο σχόλιο του Χριστόφορου Τορναρίτη, όπου τον αποκάλεσε «ένα αππομένο, αχάριστο πελλό κοπελούδι…», απάντησε ο Κύπριος Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του SIGMA «Μεσημέρι και Κάτι», ο Φειδίας είπε ότι, μετά το σχόλιο, πήγε στο σπίτι του Τορναρίτη η ώρα 2 τα ξημερώματα για να τα βρουν.

«Επειδή έχει καιρό που δεν είχε επικοινωνία μαζί μου, είναι λίγο θυμωμένος καταλαβαίνω τον αλλά αγαπώ τον. Έδωκα του μια αγκαλιά και του είπα αγαπώσε και μου είπε και εκείνος. Ήβραμε τα χθες», πρόσθεσε.

«Αγάπη μόνο», ήταν το καταληκτικό σχόλιο του Φειδία.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα (στο 14:25):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE