Η επική απάντηση του Φειδία στο σχόλιο του Τορναρίτη - «Αγάπη μόνο»

Η επική απάντηση του Φειδία στο σχόλιο του Τορναρίτη - «Αγάπη μόνο»

Στο σχόλιο του Χριστόφορου Τορναρίτη, όπου τον αποκάλεσε «ένα αππομένο, αχάριστο πελλό κοπελούδι…», απάντησε ο Κύπριος Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του SIGMA «Μεσημέρι και Κάτι», ο Φειδίας είπε ότι, μετά το σχόλιο, πήγε στο σπίτι του Τορναρίτη η ώρα 2 τα ξημερώματα για να τα βρουν.

«Επειδή έχει καιρό που δεν είχε επικοινωνία μαζί μου, είναι λίγο θυμωμένος καταλαβαίνω τον αλλά αγαπώ τον. Έδωκα του μια αγκαλιά και του είπα αγαπώσε και μου είπε και εκείνος. Ήβραμε τα χθες», πρόσθεσε.

«Αγάπη μόνο», ήταν το καταληκτικό σχόλιο του Φειδία.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα (στο 14:25):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE