Η επική απάντηση του Φειδία στο σχόλιο του Τορναρίτη - «Αγάπη μόνο»

Η επική απάντηση του Φειδία στο σχόλιο του Τορναρίτη - «Αγάπη μόνο»

Στο σχόλιο του Χριστόφορου Τορναρίτη, όπου τον αποκάλεσε «ένα αππομένο, αχάριστο πελλό κοπελούδι…», απάντησε ο Κύπριος Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του SIGMA «Μεσημέρι και Κάτι», ο Φειδίας είπε ότι, μετά το σχόλιο, πήγε στο σπίτι του Τορναρίτη η ώρα 2 τα ξημερώματα για να τα βρουν.

«Επειδή έχει καιρό που δεν είχε επικοινωνία μαζί μου, είναι λίγο θυμωμένος καταλαβαίνω τον αλλά αγαπώ τον. Έδωκα του μια αγκαλιά και του είπα αγαπώσε και μου είπε και εκείνος. Ήβραμε τα χθες», πρόσθεσε.

«Αγάπη μόνο», ήταν το καταληκτικό σχόλιο του Φειδία.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα (στο 14:25):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Στην Πύλα ο Λακρουά: Βλέπει σήμερα τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη – Επί τάπητος και το θέμα των προκλήσεων στη Νεκρή Ζώνη

Προγραμματισμένη εδώ και καιρό ήταν η επίσκεψη του Ζαν-Πιέρ Λακρουά στην Κύπρο Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις, Jean-Pierre Lacroix (Ζαν-Πιέρ Λακρουά).

BEST OF TOTHEMAONLINE