Πρίγκιπας Χάρι: Τα «χρειάστηκε» με βρισιές και ουρλιαχτά στον λαβύρινθο του τρόμου του Τζίμι Φάλον

Πρίγκιπας Χάρι: Τα «χρειάστηκε» με βρισιές και ουρλιαχτά στον λαβύρινθο του τρόμου του Τζίμι Φάλον

Δύσκολες στιγμές πέρασε ο πρίγκιπας Χάρι όταν κλήθηκε από τον Τζίμι Φάλον να περπατήσει μαζί του στον λαβύρινθο του τρόμου που είχε στήσει για την εκπομπή του.

Στα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα ο Βρετανός γαλαζοαίματος ακούγεται ουκ ολίγες φορές να ουρλιάζει και να βρίζει καθώς τρομάζεται από άτομα που εμφανίζονται μέσα από τις σκιές.

Ο πρίγκιπας Χάρι - όπως και ο Τζίμι Φάλον - είχε περασμένη στο στήθος του μια κάμερα για να καταγράφονται από πρώτο χέρι οι αντιδράσεις του.

Δύο από τα «τέρατα» στον λαβύρινθο δεν αναγνώρισαν, μάλιστα, ποιος ήταν αυτός που συνόδευε τον Τζίμι Φάλον, με μια κοπέλα να ρωτάει την άλλη «ποιος ήταν;».

Οταν άκουσε ότι επρόκειτο για τον πρίγκιπα Χάρι φάνηκε ότι δεν μπορούσε να το πιστέψει δείχνοντας εμφανή αμηχανία της για το γεγονός ότι είχε μόλις τρομάξει ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE