Μέση Ανατολή: Σε ασφαλές σημείο ο Χαμενεΐ μετά τη δολοφονία Νασράλα, λέει η Τεχεράνη

Μέση Ανατολή: Σε ασφαλές σημείο ο Χαμενεΐ μετά τη δολοφονία Νασράλα, λέει η Τεχεράνη

Συναγερμός έχει σημάνει και στο Ιράν μετά την επιβεβαίωση της δολοφονίας του Χασάν Νασράλα από τον ισραηλινό στρατό και σε συνάρτηση με την «αδελφική» σχέση που ενώνει την Τεχεράνη με τη Χεζμπολάχ.

Σε αυτό το πλαίσιο, ιρανικές πηγές δήλωσαν στο Reuters ότι ο ανώτατος ηγέτης της χώρας, Αλί Χαμενεΐ μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος με αυξημένη ασφάλεια, λίγο μετά τις επίσημες ανακοινώσεις των IDF για τον Νασράλα.

Ίδιες πηγές τόνισαν πως η Τεχεράνη βρίσκεται σε επαφή με τη Χεζμπολάχ και άλλους συμμάχους στην περιοχή για να καθοριστεί το «επόμενο βήμα» μετά τον θάνατο του Νασράλα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

«Κύμα» βομβαρδισμών από ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν την πόλη της Γάζας, λίγη ώρα αφότου το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να πραγματοποιήσει αμέσως σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα καταγγέλλοντας παραβίαση των όρων της εκεχειρίας από τη Χαμάς.