Πυροβολισμοί σε καφενείο: Όσα ανέφερε μαρτυρία – Ο λόγος που έδρασε ο φερόμενος δράστης

Πυροβολισμοί σε καφενείο: Όσα ανέφερε μαρτυρία – Ο λόγος που έδρασε ο φερόμενος δράστης

Λήφθηκαν μαρτυρίες για την υπόθεση πυροβολισμών στο καφενείο στη Γιόλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις επιτόπιες εξετάσεις αλλά και από την μαρτυρία που συλλέχθηκε προκύπτει ότι ο δράστης δεν ήθελε να πλήξει οποιοδήποτε πρόσωπο αλλά να προκαλέσει ζημιές και να εκφοβίσει.

Υπενθυμίζεται ότι την ώρα των πυροβολισμών, εντός του υποστατικού βρίσκονταν τόσο ο 42χρονος Ελληνοκύπριος ιδιοκτήτης όσο και ακόμη 2 πρόσωπα ηλικίας 22 και 23 ετών επίσης Ελληνοκύπριοι.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου όπου εντόπισαν κάλυκες και διάφορα άλλα τεκμήρια τα οποία παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Σημειώνεται πώς εντοπίστηκαν πυροβολισμοί και στο όχημα του 42χρονου και συγκεκριμένα στον ανεμωθώρακα.

Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE