Λίβανος: Νέα επίθεση του Ισραήλ στα νότια προάστια της Βηρυτού - Για «χτύπημα ακριβείας» μιλούν οι IDF

Λίβανος: Νέα επίθεση του Ισραήλ στα νότια προάστια της Βηρυτού - Για «χτύπημα ακριβείας» μιλούν οι IDF

Νέα αεροπορική επιδρομή πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής ο ισραηλινός στρατός στα νότια προάστια της Βηρυτού, εκεί δηλαδή που «χτύπησαν» και την Παρασκευή με συνέπεια να χάσει τη ζωή του ο ηγέτης της Χεζμπολά, Χασάν Νασράλα.

Στην αρχική τους ενημέρωση, οι IDF κάνουν λόγο για «χτύπημα ακριβείας» στη γειτονιά Νταχίγια, χωρίς να δίνουν για την ώρα άλλες λεπτομέρειες.

 

 

Στο μεταξύ, εκρήξεις ακούστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής και στην περιοχή της Δαμασκού, σύμφωνα με τα συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης, χωρίς να δίνονται λεπτομέρειες σχετικά με την αιτία των εκρήξεων κοντά στη συριακή πρωτεύουσα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE