Ενώπιον Δικαστηρίου αύριο ο ισοβίτης – Εντατικές οι έρευνες για τις συνθήκες απόδρασής του

Ενώπιον Δικαστηρίου αύριο ο ισοβίτης – Εντατικές οι έρευνες για τις συνθήκες απόδρασής του

Ο 42χρονος ισοβίτης δραπέτης εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής (29/09) γύρω στις 17:25 το απόγευμα στον παραλιακό της Λεμεσού, κοντά στην περιοχή Four Seasons.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστο Ανδρέου, «σε έρευνα στην οποία υποβλήθηκε μετά τη σύλληψή του δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε επιλήψιμο»

«Από την πρώτη στιγμή λειτούργησαν κέντρα χειρισμού καταστάσεων κρίσεων τόσο στο Αρχηγείο όσο και στις επαρχίες Πάφου και Λεμεσού υπό το συντονισμό του Αρχηγού Αστυνομίας, συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ανέφερε ότι «γίνονται εξετάσεις για να εξακριβωθούν οι συνθήκες απόδρασής του καθώς επίσης οι κινήσεις και οι χώροι ενδεχομένως διαμονής του μετά την απόδρασή του αλλά και κατά πόσο εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην συγκεκριμένη υπόθεση»

Καταλήγοντας, επισήμανε ότι «ο 42χρονος αναμένεται αύριο Δευτέρα (30/09) να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου Πάφου για την εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησής του»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Η ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας στον Δημοκρατικό Συναγερμό για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της Λεμεσού σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο δρόμο προς τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE