ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το δράμα του Δημήτρη Δερματά μετά το σοβαρό ατύχημα - Με πλατίνες και...οικονομική εξαθλίωση - Βίντεο

Το δράμα του Δημήτρη Δερματά μετά το σοβαρό ατύχημα - Με πλατίνες και...οικονομική εξαθλίωση - Βίντεο

Την δική του ιστορία μοιράστηκε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δερματάς, ο οποίος στις 17 Απριλίου, ένα ηλεκτρικό πατίνι του έκλεισε τον δρόμο, με αποτέλεσμα να πέσει από την μηχανή του και να συρθεί στην άσφαλτο και να τραυματιστεί σοβαρά.

Από το τροχαίο, ο δημοσιογράφος, νοσηλεύτηκε ως πολυτραυματίας και υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις, όπου τοποθετήθηκε πλατίνα, βίδες στο πόδι του.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Δερματά, η ταλαιπωρία του δεν έχει τέλος. Πέρα από τα χειρουργεία και το μετατραυματικό στρες, το κόστος ζωής του έχει αυξηθεί αρκετά «Πληρώνω 60 ευρώ ημερησίως σε ταξί γιατί δεν έχω άλλο μέσο μεταφοράς και άλλο τρόπο μεταφοράς, μιας και τώρα αρχίζω να αφήνω τις πατερίτσες, συν τις φυσιοθεραπείες μου, συν το όχημα μου που έχει πάθει μια ζημία 3000 ευρώ και ήταν ολοκαίνουργιο. Δεν περίμενα ότι θα τραβήξει τόσο πολύ και ....ότι θα πιεστώ πολύ οικονομικά».

Μιλώντας ο Δερματάς στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» στο Σίγμα και στον Χρήστο Μιχάλαρο, ανέφερε ότι δεν έβγαλε άκρη με τις προσπάθειες του για αποζημίωση: «Απευθύνθηκα στο ΜIF (Ταμείο Ασφαλιστών Μηχανοκινήτων Οχημάτων), μήπως υπάρχει κάποια τρύπα που να μπορώ να αποζημιωθώ».

Από την πλευρά του ο Χάρης Χριστοδούλου του Τμήματος Δημοσίων Έργων, αναφέρθηκε στις χρήσεις των πατινιών και στο νομοθετικό πλαίσιο. «Ψηφίστηκε ένα ολοκληρωμένο νομοθετικό πλαίσιο το οποίο χρήζει δουλειάς στην εφαρμογή του »

Επιπρόσθετα ο Μαρίνος Μουσιούττας - Βουλευτής ΔΗΠΑ/ Πρόεδρος Επ.Μεταφορών, ανέφερε ότι υπάρχει πρόβλημα με την επιτήρηση και εφαρμογή του πλαισίου. Υπεύθυνοι είναι η Αστυνομία και τοπικές αρχές , όπως ανέφερε. Από την άλλη συμβούλεψε τον Δερματά, να κινηθεί νομικά εναντίον της τοπικής Αρχής που έγινε το ατύχημα.

Δείτε την ιστορία εδώ:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ακόμα ένα βίντεο από την επιχείρηση σύλληψης του ισοβίτη - Γυναίκα φώναζε «Θα πυροβολήσουν»

• Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρή η 56χρονη Ελένη μετά το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

• Μόνη Αββακούμ: Αντίστροφη μέτρηση για την υπόθεση - Τέλος της εβδομάδας αποφασίζει το Συνοδικό

• Τέως Υπαρχηγός Αστυνομίας: «Άκομψος ο τρόπος της παύσης μου, δεν μου έδωσαν καν εξηγήσεις» - Βίντεο

• Κυβέρνηση: Έτσι πάρθηκαν οι αποφάσεις για παύση Αρχηγού και Υπαρχηγού – Τι γίνεται με Χαρτσιώτη



Σήμερα η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Αρχηγού και του νέου Υπαρχηγού της Αστυνομίας

Σήμερα η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Αρχηγού και του νέου Υπαρχηγού της Αστυνομίας

Σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου, στις 16:00 το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο (Γραφείο Προέδρου Δημοκρατίας) θα πραγματοποιηθεί η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Αρχηγού και του νέου Υπαρχηγού της Αστυνομίας, κ.κ. Θεμιστού Αρναούτη και Πανίκου Σταύρου, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top