Θεσσαλονίκη: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε 36χρονη - Συνελήφθη η ιδιοκτήτριά του

Θεσσαλονίκη: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε 36χρονη - Συνελήφθη η ιδιοκτήτριά του

Επίθεση από σκύλο δέχθηκε μία 36χρονη γυναίκα, το περασμένο Σάββατο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, με τη 47χρονη ιδιοκτήτρια του ζώου να συλαμβανεται από τους αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε, ο σκύλος της γυναίκας δεν ήταν δεμένος με λουρί με αποτέλεσμα να διαφύγει της προσοχής της και να δαγκώσει την 36χρονη, η οποία αμέσως μετά διακομίσθηκε σε Κέντρο Υγείας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Καλλινδίων προχώρησαν στη σύλληψη της 47χρονης κηδεμόνα του ζώου για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων και της επιβλήθηκαν τα σχετικά πρόστιμα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE