LIKE ONLINE

Κάντε unfollow τον πρώην – Είναι για το καλό σας

Κάντε unfollow τον πρώην – Είναι για το καλό σας

Εάν δυσκολεύεστε να αποχαιρετήσετε τον πρώην σύντροφό σας, δεν είστε οι μόνοι. Η αλλαγή σελίδας από μια σχέση μπορεί να είναι μια οδυνηρή διαδικασία που απαιτεί υπομονή, εάν υπάρχει. Μετά από όλα, όπως λένε, ο χρόνος θεραπεύει τα πάντα.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει σωστός τρόπος να ξεπεραστεί ο διαχωρισμός. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κάθε άτομο παίρνει διαφορετικό χρόνο. Ωστόσο, οι ειδικοί λένε ότι δεν είναι πολύ χρήσιμο να βλέπετε την αρχική σας ανάρτηση στην αρχική σελίδα των κοινωνικών μέσων.

Είστε μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε τώρα γνωρίζετε ο ένας τον άλλον καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Και τώρα που χωρίσατε, μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολο να τον κάνετε να μην ακολουθήσει και να μην έχει πλέον την παραμικρή επαφή.

Ωστόσο, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Proceedings Oft he National Academy of Sciences (PNAS) έδειξε ότι περιοχές του εγκεφάλου που “ανάβουν” όταν οι χωρισμένοι συμμετέχοντες κοίταξαν φωτογραφίες των πρώην συντρόφων τους ενεργοποιήθηκαν όταν βίωσαν σωματικό πόνο. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο οδυνηρό θα ήταν να τους δείτε να προχωρούν σε μια νέα σχέση…

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ακόμα ένα βίντεο από την επιχείρηση σύλληψης του ισοβίτη - Γυναίκα φώναζε «Θα πυροβολήσουν»

• Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρή η 56χρονη Ελένη μετά το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο

• Μόνη Αββακούμ: Αντίστροφη μέτρηση για την υπόθεση - Τέλος της εβδομάδας αποφασίζει το Συνοδικό

• Τέως Υπαρχηγός Αστυνομίας: «Άκομψος ο τρόπος της παύσης μου, δεν μου έδωσαν καν εξηγήσεις» - Βίντεο

• Κυβέρνηση: Έτσι πάρθηκαν οι αποφάσεις για παύση Αρχηγού και Υπαρχηγού – Τι γίνεται με Χαρτσιώτη



ΠτΔ σε Αρχηγό και Υπαρχηγό Αστυνομίας: «Λιγότερες δηλώσεις και περισσότερες πράξεις και ενέργειες»

ΠτΔ σε Αρχηγό και Υπαρχηγό Αστυνομίας: «Λιγότερες δηλώσεις και περισσότερες πράξεις και ενέργειες»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Αρχηγού της Αστυνομίας κ. Θεμιστού Αρναούτη και του νέου Υπαρχηγού της Αστυνομίας κ. Πανίκου Σταύρου, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, του Γενικού Εισαγγελέα κ. Γιώργου Σαββίδη, του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Μάριου Χαρτσιώτη και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top