ΠτΔ: Ταξίδι σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Βρυξέλλες - Κοινή συνάντηση με Γκουτέρες και Τατάρ

ΠτΔ: Ταξίδι σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Βρυξέλλες - Κοινή συνάντηση με Γκουτέρες και Τατάρ

Γεμάτο πρόγραμμα για τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο οποίος εν μέσω μιας Μεσανατολικής κρίσης , συνεχίζει την προσπάθεια για λύση του Κυπριακού.

Ο ΠτΔ, Νίκος Χριστοδουλίδης πρόκειται να μεταβεί στις 14 Οκτωμβρίου στο Λονδίνο όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου κύριο Κιρ Στάρμερ.

Εν συνεχεία θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη για την πραγματοποίηση κοινής συνάντησης με τον ηγέτη της Τουρκοκυπριακής κοινότητας , Ερσίν Τατάρ στην παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες.

Με την ολοκλήρωση της τριμερής άτυπης συνάντησης ο Πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στις Βρυξέλλες ενόψει του προγραμματισμένου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, όπου και θα ενημερώσει τους Ευρωπαίους ηγέτες ανάμεσα σε άλλα και για τη συνάντηση της Νέας Υόρκης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE