Ερντογάν και Νταβούτογλου το Σάββατο(17/10) στα κατεχόμενα για τα εγκαίνια μεταφοράς νερού

Ερντογάν και Νταβούτογλου το Σάββατο(17/10) στα κατεχόμενα για τα εγκαίνια μεταφοράς νερού

Το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, θα παρευρεθούν στα κατεχόμενα και στα εγκαίνια του έργου μεταφοράς νερού από την Τουρκία οι Ταγίπ Ερντογάν και Αχμέτ Νταβούτογλου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Κίπρις ποστασί.

Επικαλούμενη διπλωματικές πηγές, η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Τούρκος Πρόεδρος και ο Τούρκος Πρωθυπουργός θα μεταβούν πρώτα στα εγκαίνια που θα γίνουν στο φράγμα Αλακιοπρου στη Μερσίνη στις 13.00 και στη συνέχεια στο δεύτερο μέρος των εγκαινίων στα Πάναγρα.

Το πρακτορείο Ανατολή μεταδίδει ότι ο Τούρκος Υπουργός Υδάτινων Πόρων Βεϊσέλ Έρογλου ανακοίνωσε πως τα εγκαίνια του έργου θα γίνουν στις 17 Οκτωβρίου παρουσία Ερντογάν και Νταβούτογλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE