ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τρόμος στη Λεμεσό: Στο Νοσοκομείο δύο αλλοδαποί - Τους ξυλοφόρτωσαν και τους λήστεψαν - Δύο συλλήψεις

Τρόμος στη Λεμεσό: Στο Νοσοκομείο δύο αλλοδαποί - Τους ξυλοφόρτωσαν και τους λήστεψαν - Δύο συλλήψεις

Υπόθεση ρατσιστικής επίθεσης και ληστείας στη Λεμεσό διερευνά η Αστυνομία, με δύο αλλοδαπούς να έχουν μεταφέρθεί στο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα γύρω στις 23:30 το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι στα Κάτω Πολεμίδια 15 πρόσωπα επιτέθηκαν και λήστεψαν δύο αλλοδαπά πρόσωπα και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι δύο παραπονούμενοι, καθώς κατευθύνονταν στην οικία τους περί τα 15 άγνωστα τους πρόσωπα τους σταμάτησαν και αφού τους επιτέθηκαν τους έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου έτυχαν ιατρικής περίθαλψης. Όπως διαπιστώθηκε ο ένας φέρει κάταγμα, ενώ ο άλλος φέρει μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από τις επιτόπιες εξετάσεις που έγιναν στην σκηνή από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προέκυψε μαρτυρία εναντίον δυο νεαρών ηλικίας 21 και 19 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι δύο συλληφθείς κατηγορούνται για υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, πρόκλησης βαρείας σωματικής βλάβης, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και αδικήματα κατά παράβαση του νόμου για τον ρατσισμό.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Όλο και περισσότεροι «κόβουν» το Netflix - Δεν θα πιστέψετε τον λόγο

• Άννα Βίσση: Η αφιέρωση στον Μίμη Πλέσσα στη συναυλία της λίγες ώρες μετά τον θάνατό του

• Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα του μετά από τροχαίο ο Μηνάς Χατζημιχαήλ

• Ανησυχία εθελοντικών ομάδων: «Πλέον φαντάζει αδύνατον να καταφέρουμε να βοηθήσουμε όποιο έχει ανάγκη»

• «Εγκατάλειψη» σπιτιού: Πότε φεύγουν οι Κύπριοι από το πατρικό τους – Τι γίνεται στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης



LIVE:  Το μήνυμα του Ισραηλινού προέδρου  σε Λιβανέζους και Ιρανούς - Νεκρός σε ισραηλινή επιδρομή διοικητής της Χεζμπολάχ

LIVE: Το μήνυμα του Ισραηλινού προέδρου σε Λιβανέζους και Ιρανούς - Νεκρός σε ισραηλινή επιδρομή διοικητής της Χεζμπολάχ

Το θάνατο του διοικητή της Χεζμπολάχ στο χωριό Kafr Kila του νότιου Λιβάνου, Χάντερ Αλί Ταουίλ σε αεροπορική επιδρομή ανακοίνωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών, την στιγμή που το Ιράν είναι έτοιμο να απαντήσει σε πιθανή ισραηλινή επίθεση, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top