ΔΙΕΘΝΗ

Οι IDF έδωσαν στη δημοσιότητα υλικό για τις επιχειρήσεις στον Λίβανο - «Επιτεθήκαμε με 100 μαχητικά κατά στόχων της Χεζμπολάχ»

Οι IDF έδωσαν στη δημοσιότητα υλικό για τις επιχειρήσεις στον Λίβανο - «Επιτεθήκαμε με 100 μαχητικά κατά στόχων της Χεζμπολάχ»

Στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο διεξάγονται οι επιχειρήσεις της πολεμικής αεροπορίας στον Λίβανο έδωσαν για πρώτη φορά οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF).

Σε ανάρτηση αναφέρεται ότι τα αεροσκάφη ολοκλήρωσαν μια μεγάλης κλίμακας εναέρια επιχείρηση στον νότιο Λίβανο. Ειδικότερα, «υπό την καθοδήγηση της Διεύθυνσης Πληροφοριών, της Βόρειας Διοίκησης και της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων, 100 μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας επιτέθηκαν για μία ώρα σε πάνω από 120 τρομοκρατικούς στόχους της Χεζμπολάχ, συμπεριλαμβανομένων στόχων γεωγραφικών μονάδων του νότιου μετώπου» της συστοιχίας πυραύλων και ρουκετών και του αρχηγείου πληροφοριών της Χεζμπολάχ στον νότιο Λϊβανο.

«Οι επιθέσεις αυτές προστίθενται σε μια σειρά επιθέσεων που αποσκοπούν στην εμβάθυνση της ζημιάς στις δυνατότητες διοίκησης, ελέγχου και βολής της Χεζμπολάχ και στην υποβοήθηση των χερσαίων δυνάμεων ελιγμών για την επίτευξη των στόχων τους» αναφέροουν οι IDF.

Δείτε την ανάρτηση των IDF:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Κραυγή απόγνωσης από δυο ηλικιωμένους με παιδί με ειδικές ανάγκες - Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι τους - Δείτε βίντεο

• Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος… ο 26χρονος «βοηθός» του «Κομμωτή» - Τι διέταξε το Δικαστήριο

• Αυτούς ψάχνουν για τον ξυλοδαρμό διανομέων φαγητού στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες τους

• Υπόθεση Al Jazeera: Το 2025 θα προχωρήσει η διαδικασία - Πότε ορίστηκε η ημερομηνία

• Αποκεφάλισαν δήμαρχο πόλης στο νότιο Μεξικό έξι μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του



ΠτΔ:  «Στόχος να δημιουργηθούν δεδομένα προς την κατεύθυνση της επανέναρξης των συνομιλιών»

ΠτΔ: «Στόχος να δημιουργηθούν δεδομένα προς την κατεύθυνση της επανέναρξης των συνομιλιών»

Ενισχυμένος μεταβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης στη Νέα Υόρκη μετά τη σημερινή σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top